PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=89546}

Sześć stóp pod ziemią

Six Feet Under
2001 - 2005
7,9 39 tys. ocen
7,9 10 1 38999
8,7 14 krytyków
Sześć stóp pod ziemią
powrót do forum serialu Sześć stóp pod ziemią

Kolejne pytanie

ocenił(a) serial na 10

Czy może ktoś z Was się orientuje czxy ten saerial można znaleźć w wypozyczalniach?? Bo z internetu nie ściągnę, za długo. Pierwsza seria ściąga mi się od miesiąca, więc może by wypożyczyć(na kupno nie ma kaski)

ocenił(a) serial na 10
M_s

szczerze sam to chciałem kiedys praktykowac ale na pomorzu nigdzie w wypozyczalni nie znalazłem 'six feet under'. mówisz ze pierwsza seria ci sie sciąga od miesiąca. ale sciągasz w jednym pliku (archiwum) czy kazdy odcinek po kolei. w jednym pliku nie ma sensu, bo to faktycznie trwa (tak sciągam tylko płyty z muzyką), lepiej kazdy odcinek osobno.

ocenił(a) serial na 10
FisherN

Ja ściągnąłem wszystkie 5 serii z sieci - odcinek po odcinku - i oglądałem je na bierząco. Zajęło mi to może z półtora miesiąca.

snoopy

Jeżeli chodzi o sieć to polecam torrenty - mi ściągnięcie wszystkich odcinków piątego sezonu (od razu w całości) zajęło niecałe dwa dni.
Podobnie jak szósty sezon "Rodziny Soprano" - mojego numer 2 na liście telewizyjnych produkcji wszychczasów :)

ocenił(a) serial na 10
riven

ja niestety jestem niedokształcony jesli chodzi o torrenty. probowałem nie raz i nic nie sciągnełem. o co w nich biega??

FisherN

najlepiej przeczytaj sobie to: http://forum.torrenty.org/viewtopic.php?p=66854 [forum.torrenty.org/view...]