PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=89546}

Sześć stóp pod ziemią

Six Feet Under
2001 - 2005
7,9 39 tys. ocen
7,9 10 1 39085
8,7 14 krytyków
Sześć stóp pod ziemią
powrót do forum serialu Sześć stóp pod ziemią

PYTANIE

ocenił(a) serial na 9

Nie ogladalem nigdy tego serialu, nawet jednego odcinka dlatego zapytam:

SFU czy Smallville ?

ocenił(a) serial na 9
Bobey

Proszę cie! Nie porównój tych dwóch seriali do siebie. Po pierwsze jest to zupełnie inny gatunek, więc trudno je do siebie porównywać, a jeżeli już trzeba to zrobić to Smallville nie dorasta nawet do pięt. SFU to jeden z najlepszych seriali w historii, Smallville to jeden z wielu.

Mój ranking seriali:

1-,,Rodzina Soprano''- arcydzieło które zawsze będzie na pierwszym miejscu
2- ,,Sześć stóp pod ziemią''- zaraz za Soprano, jednak nigdy go nie przeskoczy

3- ,,Twin Peaks''- dużo w tyle, ale i tak kultowy serial w którym można się zakochać.

ocenił(a) serial na 8
Bobey

chyba nie chodzilo o porownywanie a o wybor, jezeli tak - to ci nie doradze bo widzialem tylko SFU, no i nie napiszę, ze na bank sie na nim nie zawiedziesz bo to roznie bywa ale polecam chodzby szczypte na sprobowanie ;]

ocenił(a) serial na 9
Peter_Kurten

christopher ty mi sie tam nie waz klasc twin peaks na 3 miejscu :P Twin Peaks zasluguje na PIERWSZE miejsce, teraz zawsze i na wieki wiekow amen

ocenił(a) serial na 9
Bobey

Na pierwsze miejsce zasługuje ,,Rodzina Soprano'' według krytyków, ludzi i mnie. Twin Peaks może się ubiegać o drugie miejcse z,,Sześć stóp pod ziemią'' jednak mi się bardziej podobał SFU.

ocenił(a) serial na 9
Christopher_Moltisanti

Agnitum, po twoim blogu widzę że bardzo lubisz kino gangsterskie. Tak więc tym bardziej polecam ci ,,Rodzinę Soprano'' która jest pozycją obowiązkową dla każdego szanującego się ,,gangstera'' ;) Polecam

ocenił(a) serial na 10
Bobey

SFU jest genialne, a Rodzinkę oglądam od niedawna, jestem w 7 odcinku, na razie bardzo mi się podoba, chociaż jeszcze się nie wciągnąłem. Smallville oglądałem - jak na telewizyjny pospolity sserial może być ale sfu bez porównania, pozatym to nie jest serial sci-fi.

ocenił(a) serial na 10
Bobey

smallville nie oglądałam, ale sfu jest genialne :P