Nie ogladalem nigdy tego serialu, nawet jednego odcinka dlatego zapytam:
SFU czy Smallville ?
Proszę cie! Nie porównój tych dwóch seriali do siebie. Po pierwsze jest to zupełnie inny gatunek, więc trudno je do siebie porównywać, a jeżeli już trzeba to zrobić to Smallville nie dorasta nawet do pięt. SFU to jeden z najlepszych seriali w historii, Smallville to jeden z wielu.
Mój ranking seriali:
1-,,Rodzina Soprano''- arcydzieło które zawsze będzie na pierwszym miejscu
2- ,,Sześć stóp pod ziemią''- zaraz za Soprano, jednak nigdy go nie przeskoczy
3- ,,Twin Peaks''- dużo w tyle, ale i tak kultowy serial w którym można się zakochać.
chyba nie chodzilo o porownywanie a o wybor, jezeli tak - to ci nie doradze bo widzialem tylko SFU, no i nie napiszę, ze na bank sie na nim nie zawiedziesz bo to roznie bywa ale polecam chodzby szczypte na sprobowanie ;]
christopher ty mi sie tam nie waz klasc twin peaks na 3 miejscu :P Twin Peaks zasluguje na PIERWSZE miejsce, teraz zawsze i na wieki wiekow amen
Na pierwsze miejsce zasługuje ,,Rodzina Soprano'' według krytyków, ludzi i mnie. Twin Peaks może się ubiegać o drugie miejcse z,,Sześć stóp pod ziemią'' jednak mi się bardziej podobał SFU.
Agnitum, po twoim blogu widzę że bardzo lubisz kino gangsterskie. Tak więc tym bardziej polecam ci ,,Rodzinę Soprano'' która jest pozycją obowiązkową dla każdego szanującego się ,,gangstera'' ;) Polecam
SFU jest genialne, a Rodzinkę oglądam od niedawna, jestem w 7 odcinku, na razie bardzo mi się podoba, chociaż jeszcze się nie wciągnąłem. Smallville oglądałem - jak na telewizyjny pospolity sserial może być ale sfu bez porównania, pozatym to nie jest serial sci-fi.