PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=89546}

Sześć stóp pod ziemią

Six Feet Under
2001 - 2005
7,9 39 tys. ocen
7,9 10 1 39085
8,7 14 krytyków
Sześć stóp pod ziemią
powrót do forum serialu Sześć stóp pod ziemią

Ta kobieta cały czas ryczy, rzuca się i do tego wygląda jak ostatnie nieszczęście. Cały serial jest w porządku (choć oglądałam wiele lepszych) i można się w ciągnąć. Jednak widok tej Ruth tak wkurza człowieka niesamowicie...

ocenił(a) serial na 10
caryca84

Dla mnie to najpiękniejsza i najciekawsza postać serialu. Uwielbiałem, gdy pojawiała się na ekranie. A Frances Conroy zagrała ją po prostu mistrzowsko. To jeden z najjaśniejszych punktów tej serii.

PS Tę uwagę z powodzeniem mogłaś wpisać w temat, w których dyskutujemy o postaciach serialu. W momencie, gdy zakładałaś swój był on zaledwie 3 pozycje niżej. Lepiej chyba kontynuować ciekawą dyskusję z innymi niż zaśmiecać forum takimi samymi tematami.

ocenił(a) serial na 10
snoopy

całkowicie się z Tobą zgadzam Snoopy, to jedna z najciekawszych postaci, o ile nie najciekawsza tego serialu. Jej życie to dramat więc histeryzuje, ale to w końcu nic dziwnego, skoro musiał umrzeć jej mąż by mogła zacząć swoje własne życie i w końcu się realizować. Aktorka po prostu świetna, a scena w której zdobyła dyplom florystyczny- geniusz :P

caryca84

Zmieniłam zdanie co do Ruth po pierwszej serii, w drugiej i trzeciej nie jest już tak irytująca i zaczęłam ją rozumieć. Poza tym serial po pierwszym sezonie zrobił się ciekawszy.

caryca84

A i jeszcze jedno: przepraszam za napisanie w złym temacie :)
PS - jak już się wciągnęłam w serial po pierwszym sezonie, to pięć było dla mnie za mało :)

ocenił(a) serial na 10
caryca84

To chyba każdy tak sądzi :P, ja obejrzałem w dość szybkim tempie 3 sezony, i teraz przeczuwając nieuchronny koniec podjąłem decyzję o powolnym dawkowaniu odcinków, by odłożyć na jak najpóźniej moment rozstania :P