Który sezon tego serialu leciał niedawno na TVN?? I czy TVN zdecyduje się na dalszą emisję??
ostatnio zakończyli emisję czwartego sezonu, a czy bedzie piąty...? ciezko przewidzieć decyzje tvn. najlepiej zaopatrzyc sie w swoją własną kopię piatego sezonu;) warto
ostatnio zakończyli emisję czwartego sezonu, a czy bedzie piąty...? ciezko przewidzieć decyzje tvn. najlepiej zaopatrzyc sie w swoją własną kopię piatego sezonu;) warto
5-ty sezon na pewno się pojawi w TVN, ale dopiero po zakończeniu emisji w HBO, ja tyle cierpliwości nie mam i dlatego również zaopatrzyłem się we własną kopię - bez reklam, bez lektora i o dowolnie wybranej porze emisji :)
bez lektora, bez lektora! :) to najwazniejsze, choć reklamy tez najciekawsze nie są. hbo teoretycznie zakończyło juz emisję piątego sezonu, ale faktem jest ze jest on powtarzany. ja na tvn bym nie liczył, ale miejmy nadzije ze jednak wyemitują tą serie bo na prawde warto zobaczyć, a zapewne niekazdy kupi sobie oryginalne dvd.
Moi zdaniem nie ma co liczyc na tvn - pokazali jak szanuja widzów - najbardziej denerwowały mnie cholernie późne pory emisji ( a są, drogi zespole redakcyjny tvn, osoby, które muszą wstać wcześnie rano) i częsta zmiana godziny - czas emisji był różny w programach i ramówce tvn nieraz nawet o 30min. bardzo chciałabym zaopatrzyć się w 5-ta serię ale o ile wiem oryginał kosztuje prawie 200zł:/....dla biednego studenta to bardzo dużo...:(
Jeżeli sumienie Cie nie gryzie to masz jeszcze sieć, a w niej wszystko na wyciągnięcie ręki - kilkanaście godzin i masz cała serię :)
a późna pora emisji na TVN mi akurat pasowała, lepiej mi się ogląda jak jest cicho i wszyscy już w domu śpią... w ostatecznoci można sobie nagrać i później obejrzeć...
dokładnie tak, ja juz kiedys pisałem na tym forum ze pora emisji mi odpowiadała, bo musze ten srial w spokoju 'kontemplować' :) ale wiem ze wielu widza to przszkadzało. natomiast to ze godziny były tak rózne - owszem, to mnie zdenerwowało, szczególnie jak raz spozniłem sie 30min! na kolejny epizod 3 serii.
a co do sciagania z sieci. ja zadnym obronca praw nie jestem i przyznaje ze sciągnałm całą pierwsza serie z internetu. i choć za 'six feet under' dałbym kazde pieniądze, ciesze sie ze to zrobiłem bo w chwili obecnej nie ejstem w stanie kupić wszystkich czesci na dvd, ale i tak mam zamiar to zrobić w najblizszej przyszłosci (łacznie z pierwsza serią)