PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=89546}

Sześć stóp pod ziemią

Six Feet Under
2001 - 2005
7,9 39 tys. ocen
7,9 10 1 38999
8,7 14 krytyków
Sześć stóp pod ziemią
powrót do forum serialu Sześć stóp pod ziemią

Wasza ulubiona postać?

użytkownik usunięty

Moja to Nathaniel Fisher Senior.

ocenił(a) serial na 10

David i Brenda.

użytkownik usunięty
Kassandra85

Davida pewnie przez wzgląd na jego emocjonalne podejście do niektórych spraw, co? : )
A Brenda za jej racjonalne myślenie?

ocenił(a) serial na 10

Wiesz, gej najlepszym przyjacielem kobiety ;). A tak serio, to David mnie rozśmiesza po prostu. Np. zaraz po numerku z Keithem zaśpiewał sobie "Alleluja, alleluja" oraz parę innych rozkosznych akcji.
A Brendę za to, że jest szalenie inteligenta, wygadana, pokręcona i nie wiem dlaczego stała mi się w jakiś sposób bliska.

ocenił(a) serial na 9
Kassandra85

Dla mnie Brenda zbyt irytujaca. Ale jest takze inteligentna, sarkastyczna, wiec jest dla mnie neutralna

użytkownik usunięty

Ulubiona postać: Nate. Poza tym duże wrażenie wywarł na mnie Manuel 'Paco' Bolin, z czwartego odcinka w pierwszym sezonie.

ocenił(a) serial na 10

Oczywiście że Bettina!

ocenił(a) serial na 10

Ruth i Brenda.

ocenił(a) serial na 9

Jestem na etapie 3 odcinka drugiego sezonu, wiec ranking moze ulec zmianie, ale na te chwile:
1.Nathanial Fisher Senior
2.David Fisher
3.Nathaniel Fisher Junior
4.Rico

Wlasciwie dwoch pierwszych zajmuje ex aequo - pierwsze miejsce.

ocenił(a) serial na 9

David Fisher

Po czterech sezonach:
1. Ruth
2. David
3. Brenda

globus

Po obejrzeniu całości, podtrzymuję: Ruth, David i Brenda.

ocenił(a) serial na 10

Ruth, Brenda i Claire.

ocenił(a) serial na 7

David. Akurat jego ułomności i schizy ani razu mnie nie drażniły, chociaż trochę irytował mnie wyeksponowany w pewnym momencie wątek jego orientacji - było tego po prostu za dużo.

Nate i Claire (jestem dopiero mpo drugim sezonie, ale nie sądze by zmienił się mój wybór :) )

ocenił(a) serial na 9

Wyłamię się ze schematu ale moim ulubionym bohaterem jest Keith.

ocenił(a) serial na 8

Mi tam każdy przypadł do gustu ,ale zdecydowanym nr 1 jest Nate.

ocenił(a) serial na 10
MatiasPL96

David:)

Damska część obsady wygrywa: Clair, Brenda, Ruth.

Najgorszą postacią ever wg mnie - Nate Jr.

grafoman

Zapomniałbym... Billy jest super ^^

ocenił(a) serial na 9

David, Nathaniel Senior, Ruth, Clair,
Brenda i Nate hm nie moglem sie do nich przekonac a nawet powiem wiecej z biegiem odcinków zaczeli mnie co raz bardziej wku.... :)
Jesli chodzi epizodyczne kreacje to oprawca i psychiczny przesladowca Davida zdecydowanie rządzi :D

ocenił(a) serial na 8

1.Nathaniel Fisher Junior
2.David
3.Rico
4.Maggie
5.Jake (4x05,4x12)
6.Nathaniel Fisher Senior
7.George
8.Billy
9.Bettina
10.Siostra Ruth (zapomniałem jak ma)

Ruth, David, Claire i Ojciec.

Nikolai też mnie zawsze bawi.

Brenda i Nate są zbyt często jak gadające psychoanalityczne książki, to dla mnie najsłabszy punkt tego serialu
Mogę sama wyciągać wnioski z fabuły, nie znoszę jak mi się je wpycha łyżką do gardła...

ocenił(a) serial na 9

Hmm, myślę, że David. I Ruth. A na dodatek Bettina, bo jej postać była takim promykiem słońca w tym serialu.

ocenił(a) serial na 10

Nate.

a_nubis

Ruth. Zdecydowanie, a później Billy - wariaci to magnezzz. Niestety po latach widzę Nate'a raz jeszcze i nie podoba mi się, a to główny bohater. Charkater Lisy zawszę mnie odstręczał, powiem więcej...udusiłbym...tego wampira...sukę...wampira jednak...energetycznego wampira...kłamliwego, obłudnego, tłamszącego, egoistycznego....

ocenił(a) serial na 10
nado3

Aleś ty wylewny:)