PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=89546}

Sześć stóp pod ziemią

Six Feet Under
2001 - 2005
7,9 39 tys. ocen
7,9 10 1 39083
8,7 14 krytyków
Sześć stóp pod ziemią
powrót do forum serialu Sześć stóp pod ziemią

zachęcony opiniami zacząłem oglądać 1 sezon serialu ale po 3 odcinkach stwierdzam, że jednak
ocena niższa niż 8 mówi o tym, iż dalej niż bliżej mu do seriali dobrych. Te opinie o zmianie
sposobu życia po obejrzeniu serialu wyglądają jakby były jakimś rodzajem kryptoreklamy.

ocenił(a) serial na 10
beret11

Książkę też oceniasz po 3 stronach z 150?

frojd1978

musiałbym ponad 7 stron przeczytać w 150 stronicowej książce biorąc rzecz analogicznie - serial nie ma przecież 150 odcinków, poza tym wierzę, iż serial już po 3 odcinkach powinien zachęcić do oglądania - to co innego niż książka, tu każdy odcinek jest jakby odrębnym "zeszytem".

użytkownik usunięty
beret11

Dziwnie brzmi opinia o tym serialu "w ustach" osoby która obejrzała trzy odcinki. Jeszcze dziwniej wygląda próba przekonania innych, że ocena powyżej ósemki jest niewłaściwa. Natomiast najdziwniej prezentuje się twoje opinia zabarwiona zdziwieniem, iż po obejrzeniu serialu ma wpływ na życie codzienne widzów. Skąd miałbyś to wiedzieć, skoro nie skończyłeś przynajmniej jednego sezonu?

beret11

Ja obejrzałam 1, 2 i początek 3 sezonu i jakoś znudziło mnie to, problemy w tym serialu są ciągle takie same, fabuła nużąca i nieciekawa - dla mnie. Rezygnuję z dalszego oglądania, mimo że moja ocena to 8...

rosaria

Hej! Gdzie można oglądać wszystkie serie? Na serialnet nie są już dostępne :-/

stylish

Hej, ja akurat miałam wypozyczone na dvd, a tak to nie orientuje się gdzie w necie :-/

stylish

Strona, na której możesz obejrzeć serial: k i n o m a n i a k . t v (pomiń spacje). Znajdziesz tam odcinki z lektorem. Jeżeli szukasz z napisami: pozostają jedynie torrenty albo c h o m i k u j . pl

ocenił(a) serial na 8
beret11

The Wire miałem ochotę też porzucić po 3 odcinkach, ale zmusiłem się do kontynuowania serialu zachęcony pozytywnymi recenzjami. Dziś uważam go za najlepszy w historii telewizji,