PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=89546}

Sześć stóp pod ziemią

Six Feet Under
2001 - 2005
7,9 39 tys. ocen
7,9 10 1 39083
8,7 14 krytyków
Sześć stóp pod ziemią
powrót do forum serialu Sześć stóp pod ziemią

No cóż może nie czaję klimatu, ale mnie ten serial nie przekonuje. wypożyczyłam sobie pierwszy sezon i wrzyscy głowni bohaterowie oprócz Nate'a i arysty od zwłok denerwują mnie. Matka- niemota, całujący się panowie ciągle bzykająca się para oraz małoletnia gburowata Clear - oto oni. Naprawde znam lepsze seriale.

użytkownik usunięty
bancia

zgadzam się z tobą w 100%!!!nie "czaisz" klimatu.Twoja jakze doglebna analiza swiadczy tylko o poziomie intelektualnym jaki prezentujesz.... matka -niemota(no tak,jeżeli postać jest wielowymiarowa i różni się od powszechnie przyjętych stereotypów to należy ją skrytykować...) całujący się panowie -jeżeli cierpi się na homofobię ,która jest wynikiem polskiej ksenofobii to krytyka homoseksualistów wydaje się usprawiedliwiona,co do bzykającej się pary -pewnie im zazdrościsz bo sama nie możesz.... kolejny dowód na to jakie chore postawy i nabyte spłaszczone horyzonty myślowe cechują większość naszego społeczeństwa. Dobrze ,że istnieją jeszcze ludzie myślący. Pozdrawiam wszystkim miłośników SIX FEET UNDER:)