PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=89546}

Sześć stóp pod ziemią

Six Feet Under
2001 - 2005
7,9 39 tys. ocen
7,9 10 1 39000
8,7 14 krytyków
Sześć stóp pod ziemią
powrót do forum serialu Sześć stóp pod ziemią

Pierwsze trzy sezony mogę określić jako specyficzne, ale dwa ostatnie to już ciężka dawka
prawdziwych życiowych emocji .
Najbardziej mnie zaskoczyło jak wiele sytuacji z serialu znam bardzo dobrze z własnego
życia, dobrze zobaczyć problemy i zachowania ludzkie z innej perspektywy, nie własnej.
Trochę ciężaru na duszy zostało po obejrzeniu ost sezonu, ale wiem że bardzo wiele mnie
nauczył.

ocenił(a) serial na 10
freska_p

Świetne podsumowanie.

Na scenie finałowej płakałem...

chatiflatt

Podpisuję się pod tym całkowicie. Pierwszy film/serial przy którym płakałem (właśnie scena finałowa). Niesamowicie życiowy i jeżeli się chwilę zatrzymać i zastanowić to można z niego na prawdę wiele wynieść.

ocenił(a) serial na 10
Andrews23

hehe.. jest ktoś kto nie płakał na finałowej scenie?

użytkownik usunięty
Pauleta

Ja uroniłem kilka łez wcześniej. Na samym finiszu się uśmiechałem. Cholera, aż ciężko uwierzyć jak wiele nauki można wynieść z "lektury" serialu.

ocenił(a) serial na 10

Ja szlochałem w momencie pogrzebu Lisy. Kiedy Nate sam ją chowa w pobliżu drzewa (wedle jej życzenia) i żegna w ten sposób. Mocno to jakoś odczułem

ocenił(a) serial na 10
Andrews23

Chyba niewiele jest osób które by nie uroniły łez - ze mną było tak samo! Skończyłam oglądać SFU parę tygodni temu, a wciąż wracam do tego ostatniego odcinka.

freska_p

Mnie też zmiażdżył ostatni odcinek... Przed chwilą skończyłam oglądać. Tak się wczułam że nie mogę dojść do siebie. Serial po prostu genialny...