PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=89546}

Sześć stóp pod ziemią

Six Feet Under
2001 - 2005
7,9 39 tys. ocen
7,9 10 1 38999
8,7 14 krytyków
Sześć stóp pod ziemią
powrót do forum serialu Sześć stóp pod ziemią

z którą postacią

ocenił(a) serial na 9

z którą postacią moglibyście sie najbardziej utożsamiać i która to wasza ulubiona??

Ja raczej z Clair mamy pdobny tok myślenia, co do Nate, to posatać ogólnie też całkiem, ciekawa tylko gdy chodziło o jakieś kobiety, to okazywała sie zbyt płytki, jedno mu było w głowie, David rownież b. intersująca postąć może torszę mniej niz Nate, i wkurzałam mnie tym ze czasmi zbytnio sie na sobą użalać Ruth to prawie wogle nie trawiałam cały czas mnie denerwowała swoim zachowaniem

ocenił(a) serial na 10
Zuzaa_3

Moje ulubione postaci z serialu to David, Ruth i Brenda. Podobała mi się też Claire. Każda z tych osób była ciekawa i niezapomniana na swój sposób. I każda pozwoliła mi coś zrozumieć we mnie samym.

Zuzaa_3

Każda postac była inna i równie interesująca... Mnie się wszyscy podobali... mnie wkurzał brat Brendy Billy :/... nie lubiłam jak sie pojawiał w serialu xD

analiza456

Tu są wszyscy świetni, w każdym sezonie miałem innych swoich faworytów. Najbardziej obojętny był mi chyba George. Nate od trzeciego sezonu też się zaczął robić taki coraz bardziej nijaki, na korzyść Davida.