no i super bo 2 byl naprawde dobry ja mysle ze na koncu sylwia z robertem bedzie a piotrek z dorota
Tak, ale wiadomo kiedy? A, i skąd wiesz? Bo ja z reklamy, ten lektor mówił że widzowie czekają na trzeci sezon.
a skąd wiadomo, że będzie?? :) bo pierwszy sezon jak się kończył to było "zapraszamy po wakacjach" a tym razem nic takiego nie zauważyłam :D
sylwia nie bedzie z robertem tylko z piotrem bo go kocha i nie wyjechala do Paryza zeby go odzyskac . a dorota wie ze piotrek kocha sylwie !!!!
prawdopodobnie nie oglaszali 3 sezonu bo chcieli sprawdzic jaka bedzie ogladalnosc 2 i czy im sie bedzie oplacalo a to ze bedzie 3 sezon pokazuje koncowka
Napisałem do TVP z pytaniem o 3 sezon to mi odpowiedzieli ze dopiero negocjują z producentem kontynuacje.........
napewno bedzie kontynuacja bo spora oglondalnosc mial 2 sezon czy wychodzi ze sie oplaca krecic
Niestety oglądalność nie jest wysoka. Trzy razy niższa od Ojca Mateusza :/ Niestety.
http://media2.pl/badania/57642-dobry-debiut-siostr,-wysoka-ogladalnosc-ojca-mate usza.html
Ostanie odcinki 2 serii "Tancerzy" miały oglądalność w granicach 2,1-2,4mln widzów. Widać, że wynik w porównaniu z pierwszą serią daje szanse na to, że serial będzie kontynuowany. Jednak to tylko domysły, bo wszystko zależy od decyzji TVP. Dane oglądalności miałem z portalu
www.wirtualnemedia.pl
na którym od dwóch dni trwają prace konserwacyjne i nie wiem kiedy bedzie dostepny
pozdrawiam
No ale jak dla mnie to powinien byc 3 sezon, bo wkoncu wiele watkow nie zostalo zakonczonych ... Tak sie poprostu nie robi, jakbny chcieli go zakonczyc to by wszystko zosatalo wyjasnione. zreszta ja sie na tym nie znam...
PS. Piotrek musi wrecz byc z Sylwia, bo Doroto to taka sierota.. i do tego okromnie glupia... ( mowie tu o jej postaci) A Robert predzej czy pozniej znajdzie sobie jakas ;p
Będzie 3 seria. Potwierdzam na 100%, a co do Sebastiana Fabijańskiego nie jest jeszcze potwierdzone, że nie wystąpi w nowej serii gdyż w dalszym ciągu są prowadzone negocjacje. Te wiadomości są w 100% pewne ponieważ uzyskałem je od pewnego źródła.
A skąd ją uzyskałeś?
Bo wiesz, każdy może sb napisać różne rzeczy na tym forum i napisać sobie że na 100% pewne.
Witam!
Początek nagrań zaczynie się w połowie kwietnia bądź pod koniec czerwca.
Zostało już znalezione zastępstwo za Piotra.
Moje informacje są pewne na 100% ponieważ mój ojciec pracuje na wysokim stanowisku w produkcji serialu "Tancerze".
Pozdrawiam.
co??? Piotr odchodzi :/?
no nie wiem, po prostu zepsują ten serial...ciekawe czy będzie się dało oglądać film bez niego, przecież wszystko w okół niego się kręciło :|
eh To już lepiej zeby roberta zamienili(choc go juz polubilem)...nie mniej jednak jakby komuś to pomogło to zwrócicie uwagę na tego pana jak tam pracujecie :)
http://www.filmweb.pl/o297203/Mateusz+Janicki
jakos on mi przypominał zawsze Sebastiana(piotra )
Anna Bosak (YCD 1) i Gabryś Piotrowski (YCD 3) dołączą do obsady serialu Tancerze! Gabryś zastąpi Sebastiana Fabijańskiego (filmowego Piotra Treblickiego). Cieszę się bardzo, ponieważ uwielbiam Gabrysia!!! :D
Beznadzieja... jak mogą zmieniać głównego bohatera, który zapewne podoba się tym wszystkim fankom? Sama nie ukrywam, że uważam iż jest on przystojny i pasuje świetnie do tej roli. Jego zmiana jest głupim pomysłem (mimo że lubię Gabriela Piotrowskiego...)
Dobra, zwracam honor... Znalazłam taki kawałek jego wypowiedzi: ... "studiuje w Panstwowej Wyzszej Szkole Teatralnej w Krakowie ...dla mnie szkola i wyksztalcenie to jest priorytet... a wladze uczelni nie wyrazili zgody na kontynuacje mojej pracy na planie Tancerzy... nie mialem nawet najmniejszych watpliwosci co wybrac..." ...
nie ma to jak podcinanie skrzydeł początkującym aktorom -,-
Sebastian Fabijański poszedł do 2 szkoły, pierwszy rok teraz kończy w Krakowie i to podoba ta szkoła powiedziała mu że woleliby żeby nie grał w serialu w czasie nauki
ostatnio czytałam o 3 serii w TeleTygodniu, był wywiad z Xawerym Żuławskim.
Prawdopodobnie serial wyemitują na jesieni.
a co do Sebastiana Fabijańskiego to szkoda, że go nie będzie...
Ja słyszałam, że na jesieni dopiero mają zacząć kręcić ten serial, ale byłoby super, gdyby leciał już w tv
Ja też się cieszę, że będzie trzeci sezon. Zdziwiłem się, kiedy powiedzieli, że najprawdopodobniej nie będzie kolejnej serii. Już się nie mogę doczekać. Teraz będą starszymi uczniami, zapewne wielu nowych bohaterów będzie. Tylko szkoda, że zmieniają aktorka, który wcielał się w Piotrka.
zdjęcia już od jakiegoś czasu trwają, a 3 seria ma być podobno na jasień, a od 30 czerwca na tvp2 będą powtórki
Dokładnie, był jednym z moich ulubionych postaci, a teraz nie wiem jak Gabriel go zagra - poczekamy, zobaczymy :))
cieszę się że postanowili kontynuować serial pomimo - jak czytałam - dość niskiej oglądalności 1 serii. Widocznie drugą oglądało więcej ludzi
Robert podobno przeszedł jakąś wielką przemianę zacznie więcej czasu spędzać z (Sergiuszem) i będzie bezgranicznie zakochany w Sylwii, ale nic nie jest napisane że ona to odwzajemni(pewnie nie)
Acha, ale Inga bedzie dalej w filmie, bo wedlug mnie to najlepsza postać,
a tak po za tym to beznadziejnie że zmieniają Piotra :(
tak Natalia Lesz będzie nadal gra Ingę,
ja też jestem zawiedziona tym Że kto inny będzie grał Piotra do tamtego już się przyzwyczaiłam, i polubiłam aktora go grającego(Sebastian Fabijański) a nawet mi się podobał
tego chyba jeszcze nikt nie wie, po konferencji rozmówkowej, prawdopodobnie będą informacje odnośnie dnia i godziny emisji
Ale myślicie że najprawdopodobniej po wakacjach?
Bo ja juz 3 razy obejrzałem 1 i 2 sezon.
A czy to jest pewne info że Sylwia bedzie w ciąży z Robertem??
tak to jest raczej pewne że na jesień będą nowe odcinki,
ja też już kilka razy obejrzałam tancerzy, ale za każdym razem skupiam się na czym innym
chyba niestety to jest pewne, ale nie ma nigdzie żadnych szczegółów
Totalny bez sens, że Seba już nie będzie grał Piotrka ... Ja sobie nie wyobrażam tego filmu bez niego i chyba będzie trzeba przestać to oglądać. Fajnie jak by Seba kiedyś jeszcze wrócił do tego serialu
wątpię, że wróci bo zanim on skończy szkołę to serial już pewnie dawno skończą produkować
bez sensu jest to, że dwóch osób które bardzo lubiłam nie będzie pierwsza to oczywiście Sebastian a druga, genialny tancerz Kuba Jóźwiak, ale ja nie zrezygnuje z oglądania no chyba że Żuławski tak ten serial przerobił, że się już nie będzie dało na niego patrzeć
no błagam. Piotra zastąpi ktoś inny? przecież to już nie będą Tancerze. i jeszcze tvp będzie promować jakieś tvnowskie gwiazdki...?
a tak lubiłam ten serial.
Zmiana dobrze zrobi dla serialu. A biorą z TVN'u bo tam są doświadczeni tancerze. To nie jest serial obyczajowy tylko taneczny. Ja już nie mogę się doczekać !! I jeszcze jak zobaczę Anie Bosak w akcji.
Ania nie wystąpi w serialu, zrezygnowała z niego na rzecz telewizyjnego show "Tylko nas dwoje"
24.08. konferencja ramówkowa z udziałem tancerzy
Ja też uważam, że zmiany są dobre. Mam tylko nadzieję, że reżyser nie sknoci tego serialu, bo jestem jego wierną fanką. Jestem jak najbardziej za tym, żeby do ekipy dołączały osoby z You Can Dance, bo ci ludzie naprawdę mają co pokazać na parkiecie ;)