Tancerze

2009 - 2010
6,0 17 tys. ocen
6,0 10 1 16501
5,0 4 krytyków
Tancerze
powrót do forum serialu Tancerze

no i super bo 2 byl naprawde dobry ja mysle ze na koncu sylwia z robertem bedzie a piotrek z dorota

katia_2007

Ja mam nadzieję że Piotr będzie z Dorcią a nie z tą chińską lalką Sylwia

ocenił(a) serial na 7
poxx

Ja też..:)

katia_2007

Jeżeli jest konieczna zmiana aktora to niech przynajmniej jego wizerunek nie zostanie zmieniony. Chodzi mi tu przede wszystkim o nowego aktora. Tancerz, który grał Piotra w pierwszych 2 sezonach nie nosił kolczyków ani nie ubierał się jak skate. Był skromnym, miłym chłopakiem nieco zagubionym uczuciowo. A na tych zdjęciach [ http://www.swiatseriali.pl/seriale/tancerze-400/zdjecie,iId,209753,iSort,5,iTime ,1 ] Gabriel Piotrkowski wcale nie wygląda na skromnego, wręcz przeciwnie.

ocenił(a) serial na 9
sincity

dorota nie może być z piotrem. Nie pasują do siebie

Leadys777

Piotrek jak najbardziej pasuje do Doroty a nie do tej rozpieszczonej księżniczki ;]

qnszttt

Właśnie przeczytałam, że pojawi się nowa studentka i to właśnie nią zainteresuje się Piotr. Więcej na ten temat: http://www.swiatseriali.pl/seriale/tancerze-400/news-oto-nowa-studentka,nId,2863 51

ocenił(a) serial na 8
qnszttt

Gabryś za czasu YCD bardziej by pasował do tej roli niż Gabryś w obecnym wizerunku

gdzieś czytałam, że koniec końców Piotr i tak będzie z Dorotą :/ (tak było w oryginale)

ocenił(a) serial na 10
katia_2007

dobrze by było, gdyby Dorota też przeszła jakąś przemianę wewnętrzną, bo więcej miała w sobie z kozła ofiarnego niż z fajnej, zwyczajnej dziewczyny, którą miała być...

ocenił(a) serial na 10
nasty13

Już oficjalnie, nowy sezon tancerzy zaczyna się 16 września.

verema

Super! Już się nie mogę doczekać ;)

katia_2007

Gabryś jest cały czas miły i skromny, a jego tymczasowy (mam nadzieję) wizerunek zmieniła telewizja.

ocenił(a) serial na 8
andzia12312

a mnie się wydaje że Fair Play Crew zmienił wizerunek, bo kiedy był w YCD to dopiero wciągał się, był uczniem , a teraz jest kimś ważniejszym prowadzi zajęcia i musiał się dopasować do reszty, no i w tych wszystkich clipach wolą kogoś takiego niż grzecznego i ułożonego chłopaczka