PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=318471}

Technicy-magicy

The IT Crowd
2006 - 2013
7,9 32 tys. ocen
7,9 10 1 31733
8,0 7 krytyków
Technicy-magicy
powrót do forum serialu Technicy-magicy

Absolutne...

ocenił(a) serial na 10

Absolutne mistrzostwo świata. MP się kłania. Nie ma to jak serial o brytyjskich geekach... Zalecam. ;)

Spinja

Coś w tym serialu musi być - sama nie widziałam, ale mój chłopak, który z reguły sitcomów nie ogląda, umiera przy "The IT Crowd" ze śmiechu.

ocenił(a) serial na 10
Spinja

Zalecam? czy polecam?:)

jedynie szkoda że tak mało odcinków ale serial jest naprawdę warty poświęcenia chwili na "oglądnięcie"

Precell

Z tego co pisze na tv.com na początku przyszłego roku mają wyjść nowe odcinki.
Niestety pewnie rok upłynie zanim w TVP to się pojawi.

użytkownik usunięty
Grucha

fajny serial:) momentami rozbrajajacy ;]

dajcie mi namiary na torrenta!
dajcie mi namairy na muze z intra!

Spinja

Który to odcinek będzie dzisiaj? Widziałem jeden, i napiszę tyle - rewelacja! Tak więc dzisiaj, 21:50, tvp2 - zapraszam przed teleodbiorniki.

Spinja

Dzisiaj obejrzałam po raz pierwszy. Jest super!!!

ocenił(a) serial na 9
Spinja

Na razie oglądnąłem I sezon i muszę przyznać, że jest to najlepszy serial komediowy jaki widziałem. Każdy z odcinków obejrzałem już chyba z 5 razy, za każdym razem z innymi znajomymi, i za każdym razem śmieje się na tych samych motywach, czasem nawet z wyprzedzeniem gdyż wiem co się zaraz stanie.

uniseb

Dokładnie, serial jest świetny, humor na najwyższym poziomie. Bardzo dobre postacie i dialogi. Nie rozumiem tylko dlaczego ten serial przeszedł na Tvp2 jakby bez echa, bez reklamy, no i o ciągle zmieniających się porach emisji - co mogło człowieka wyprowadzić z równowagi. Fajnie by było gdyby TV puściła go ponownie, gdyż wiele osób żałuje, że nie udało im się go obejrzeć.