Absolutne mistrzostwo świata. MP się kłania. Nie ma to jak serial o brytyjskich geekach... Zalecam. ;)
Coś w tym serialu musi być - sama nie widziałam, ale mój chłopak, który z reguły sitcomów nie ogląda, umiera przy "The IT Crowd" ze śmiechu.
Zalecam? czy polecam?:)
jedynie szkoda że tak mało odcinków ale serial jest naprawdę warty poświęcenia chwili na "oglądnięcie"
Z tego co pisze na tv.com na początku przyszłego roku mają wyjść nowe odcinki.
Niestety pewnie rok upłynie zanim w TVP to się pojawi.
Który to odcinek będzie dzisiaj? Widziałem jeden, i napiszę tyle - rewelacja! Tak więc dzisiaj, 21:50, tvp2 - zapraszam przed teleodbiorniki.
Na razie oglądnąłem I sezon i muszę przyznać, że jest to najlepszy serial komediowy jaki widziałem. Każdy z odcinków obejrzałem już chyba z 5 razy, za każdym razem z innymi znajomymi, i za każdym razem śmieje się na tych samych motywach, czasem nawet z wyprzedzeniem gdyż wiem co się zaraz stanie.
Dokładnie, serial jest świetny, humor na najwyższym poziomie. Bardzo dobre postacie i dialogi. Nie rozumiem tylko dlaczego ten serial przeszedł na Tvp2 jakby bez echa, bez reklamy, no i o ciągle zmieniających się porach emisji - co mogło człowieka wyprowadzić z równowagi. Fajnie by było gdyby TV puściła go ponownie, gdyż wiele osób żałuje, że nie udało im się go obejrzeć.