Pamiętacie ten odcinek gdy Moss odpowiedzał na ogłoszenie w gazecie dotyczące (jak mu się wydawało) kursu kuchni Niemeckiej? A na miejscu okazało się, że to kanibal z Niemiec, szukał kogoś kto dałby się zjeść?
Przed chwilą przeczytałam artykuł na stronie Niewiarygodne.pl, który traktuje o podobnej sprawie. Mianowicie Niemiecki kanibal szukał w internecie kogoś kto dałby się zjeść. Oczywiście to nie jest zabawne, ale jest to niesamowity zbieg okoliczności, a może tamten odcinek był inspirowany tą historią. Zapraszam do przeczytania całego artykułu (nie jest długi). Sami zobacznie ile rzeczy zgadza się z wersją serialową :D
http://niewiarygodne.pl/gid,12560612,img,12560772,kat,1017185,page,8,title,Etiop ka-ktora-zjadla-swoj-dom-i-inne-najdziwniejsze-diety-swiata,galeriazdjecie.html
moim zdaniem jak najbardziej inspirowany tamtymi wydarzeniami notabene ten niemiecki Pasqual ponoć wydał po tym książkę która nieżle się sprzedała.Książka oczywiście o tematyce kulinarnej ................:)
Haha, jakżeby inaczej :D Ale cytując Roya (czy tam Jen) "Nie ma czegoś takiego jak Niemiecka kuchnia"
Chociaż nikt nie powiedział, że Niemcy nie są smaczni :D
wlasnie skonczylem 4 sezon i zastanawiam sie ze chyba takie seriale mozna robic tylko w Wlk brytanii az zal sciska ze u nas ciagle na topie jest szymon majewski ehhhhhhh
Niestety, tak dobrych seriali nigdy nie będzie w Polsce. Brytyjczycy (w szczególności) i Amerykanie mają lepsze poczucie humoru niż Polacy, dlatego nawet nie dotykam Polskich produkcjii. Polska telewizja jest głupia, wtórna i nieciekawa. Nie moge się doczekać aż pokończe szkoły, i stąd wyjadę...
trafna ocena jezeli chodzi o poziom naszych programow telewizyjnych niestety nastawiaja sie na prosta przyjemna rozrywke ale moze ludzie po ciezkiej pracy wlasnie tego oczekuja - ale jedna stacja mi sie podoba tvn24 :) co do wyjazdu to zycze powodzenia :)
Heh, dziękuję :D
Ale co do tej prostej rozrywki, polskie seriale to ostatnia rzecz którą chcę widzieć po męczącym dniu :/
Naprawdę nie rozumiem dlaczego polskie kanały nie uczą się na błędach. Weźmy taki Polsat. Praktycznie każdy ich serial jest porażką, mimo tego robią ich coraz więcej, w tym samym słabym stylu. A TVN natomiast, kopiuje Amerykańskie seriale, i Meksykańskie telenowele, bo nie mają na tyle kreatywnych ludzi, żeby wymyślić własną fabułę :/