Czy ktoś wie może kiedy wystartuje 4 sezon. Czy może nie daj Boże IT umarło śmiercią naturalną?
coś gdzieś kiedyś wyczytałem, że jest 1-roczny poślizg w produkcji... S04 pojawi się pewnie jakoś w grudniu 2010...
Grunt że będzie! Dzięki za info - tak naprawdę myślałem, że nie bedzie już koljenych odcinków
Na IMDB piszą, że sezon 4 startuje w maju 2010. Tyle że do końca miesiąca zostało tylko parę dni, więc nie wiem jak będzie. Miejmy nadzieję, że już niedługo wyemitują nowe odcinki :)
Wyśmienicie!
Będzie 5 sezon :D
Ale na razie nie mogę się doczekać sezonu 4! Mam nadzieję że będzie lepszy od trzeciego, który niestety był kiepski, i nie dorównał poziomowi pierwszego i drugiego (legendarny odc. The work outing :D)
<hahaha> do tej pory nie mogę z tego Gay musical called "Gay", nieważne ile razy to słyszę :P
Dokładnie, ilekroć o tym pomyśle, śmieje się jak głupia xD
"Gay musical called "GAY", that`s quite gay"
pierwszy odcinek czwartego sezonu juz jest :)
Poki co napisow jeszcze nie ma, ale mi to osobiscie nie przeszkadza.
Moge zdradzic ze odcinek jest REWELACYJNY i trzyma poziom :)
Zainteresowani prosze pisac do mnie na maila amir.poland@gmail.com a wysle linki :)
Potwierdzam, świetny odcinek, Moss jest genialnym MG. A napisy już są dostępne ;)
Oo dziekuje ci bardzo za cynk tykus :)
Moi rodzice bardzo lubia ten serial i to dla nich zawsze sciagam napisy - uciesza sie ^^