Czy to prawda, że Colton ma odejść z serialu?, byłoby to bezsensu zważywszy na to, że w ostatnim
odcinku okazał się Alfą .
coltona już nie ma w serialu. przeszedł do arrow. ale twórcy pozostawili mu otwartą furtkę i nie uśmiercili postaci
Osobiście uważam, że jest to pozbawiona jakiegokolwiek sensu, że zniknie tak ważna postać, szczególnie biorąc pod uwagę ostatnie kilka odcinków drugiego sezonu. Kolejny serial, który pójdzie do odstawki.
w tym przypadku to była decyzja coltona. twórcy dowiedzieli się o niej już po tym, jak powstał scenariusz pierwszego odcinka trzeciej serii i miał w niej być jackson. musieli dostosować fabułę do nowej sytuacji
Przeciez podobno Colton doszedł do porozumienia z producentami i normalnie pojawi się w 3 sezonie :) Ba! podobno jego wątek będzie bardzo istotny ;P poczytajcie trochę na necie :)
Niet. Gage Golightly (Erica) też w kolejnym sezonie nie powróci. Ale przynajmniej mają rozwinąć postać Isaaca ;)
Po genialnym drugim sezonie mam naprawdę wielką wiarę w twórców i wierze, że mimo braku dwóch dość ważnych postaci nie spieprzą tego. Oby te 24 odcinków 3 sezonu oglądało się tak zajebiście, jak cały drugi ;)
Co ? Ku*wa nie będzie Ericy ??? Jeszcze bardziej mnie załamcie, i powiedzcie że Isaaca też nie będzie.
na pewnie nie będzie jej w 3 sezonie ale ani aktorka ani twórcy nie podali dlaczego aktorki nie będzie :(
no, ale plotki to plotki, ile razy wyglądało tak, że ktoś umiera, a w kolejnym odcinku ma się dobrze??? Choć wątpię, aby Bety poradziły sobie z Alfami, jak Derek i reszta z Jacksonem walczyła
Co do Isaaca, dobra wiadomość, bo "awansował" w trzeciej serii na postać pierwszoplanową i ma być go więcej. Ale Ericy nie mogę im wybaczyć, taka cudowna postać, mogła jeszcze bardzo ciekawie wyewoluować:(:(:(
Jacksona też szkoda, ale to już decyzja Coltona, więc twórcy serialu nie mogli nic poradzić.
Colton będzie , podpisał umowę, nie wiadomo właściwie dlaczego podał ze go nie będzie, producenci się trochę zdziwili - może chciał więcej kasy. Ja obstawiam ze bardzo liczył ze zostanie obsadzony w ekranizacji Niezgodnej - brał udział w kastingach ale po tym jak odpadł to może spokorniał.
Oczywiście, dlatego wcześniej napisałam o tym :)
Colton będzie i nie rozsiewać mi tu fałszywych informacji! :) wszystko jest już ustalone, jego wątek będzie miał duże znaczenie dla 3 sezonu. Chodzi o jego przemianę, rodziców biologicznych itp ;P
szkoda nawet, że Erici nie będzie :( pewnie zginie, czytałam gdzieś, że w pierwszych odc ma zostać wyjaśnione, co się stało z nią i tym murzynem.
Można prosić o źródło tego newsa o tym, że Colton ma się jednak pojawić? Bo niestety wszystkie strony internetowe mówią inaczej, więc boję się, że to plotka.
chyba jednak plotka bo faktycznie jak zaczęłam szukać na portalach serialowych to nie wróci ...
nie plotka.
http://teenwolf.fan-strefa.pl/?p=767
patrz pod punkt "a co z Jacksonem/?"
Jakby go usmiercili, to raczej by nie chcieli wyjasniac pewnych kwestii z nim związanych right?:)
http://spoilery-seriale.pl/?cat=33
i kolejne ;P naprawdę tego sporo jest w necie, nie wiem jak szukacie ^^
Scenarzyści od dawna mówili, że nie uśmiercą Jacksona, tylko wycofają go z serialu w inny sposób, zostawiając sobie furtkę, gdyby Colton chciał wrócić w przyszłości.
3 seria miała być w dużej mierze oparta na wątku Jacksona, jego rodziców itd, ale przez jego odejście musieli to trochę zmienić. A niektóre kwestie związane z Jacksonem można wyjaśnić nawet już bez niego w serialu.
Zwracam uwagę na daty publikacji newsów na tamtych stronach .Nie widzę informacji o tym, że Colton zostaje na żadnej z wiarygodnych anglojęzycznych stron, nigdzie nie ma takiej informacji ani od twórców TW, ani samego Coltona, więc to niestety raczej jedynie myślenie życzeniowe fanów.
To juz nam zostało po prostu czekać do 3 sez i zobaczyć czy będzie, czy nie :)
Na jednych stronach piszą jedno, na drugich co innego.. Nie wiem, co on odwala wycofuje się potem zmienia zdanie i usuwa wpisy z twitterA ^^
Jesli Colton faktycznie odszedł to wielka szkoda ale może dzięki temu będzie więcej wątków ze Stilesem i Lydią <3
yyyy... skąd ci się wzięło że okazał się Alfą? po prostu po tym jak przestał być kenemą został wilkołakiem, ale nie alfą...
Wiem, że stał się wilkołakiem, jednak chodziły słuchy, że będzie kolejnym alfą, i odegra dużą rolę w nadchodzącym sezonie.
Derek też miał niebieskie. Na początku w ogóle myślałem że każdy ma inne. Ale Derek miał niebieskie i wcale nie było wiadomo czy zostanie Alfą. Chyba że to pokazuje że dana osoba ma predyspozycje do bycia alfą, ale to chyba zbyt skomplikowane. Zobaczymy w czerwcu...
na przykład Omega z So2Ep1 miała niebieskie tęczówki, Scott cały czas ma złote, a Derek czerwone dopiero, gdy zabił Petera. Tylko mało sensu ma uwaga Dereka o własnym stadzie Scotta...
Mi się wydaję że niebieskie oczy ma wilkołak od urodzenia jak nim jest tylko np. po osiągnięciu odpowiedniego wieku się nim staje, a żółte jak zostanie przemieniony a czerwone ma alfa
Czyli powiedziałeś praktycznie to samo co porzednik. Bo Jackson w chwili przemiany zostaje omegą i nie wybrał jeszcze stada. Tak samo jak Derek nie miał stada zanim nie zabił Petera. U obydwuch były niebieskie oczy. Scott nalezał do Petera (formalnie) zaraz po przemianie dlatego miał żółte oczy.Teoria Debetha jest na 90% pewna, bo wszystko do siebie pasuje. A to ze Derek powiedział do Scota że jest Alfą było bardziej przenośnią. Bo niby jak mógłby stworzyć stado z ludźmi. Scott nigdy nie opuścił stada bo w głebi duszy jest po stronie Dereka tylko czasami myślą nieco inaczej. Nawiązywanie przyjaznych stosunków z Izakiem jeszcze bardziej przyciąga go do stada.
zgadzam się jesli ktos uważnie oglądał serial to wie , że niebieskie oczy mają wilkołaki od urodzenia i chyba ujawnia się to w pewnym wieku ale podejrzewam , że w 3 sezonie będzie wszystko wyjaśnione
A co myślicie o powstaniu z zmarłych Petera??? lubię jego postać, taki prawdziwy czarny charakter, fanie to zrobili że to dzięki Lydii wrócił do życia:)
dokładnie , ciekawa jestem jaki będzie trzeci sezon bo w drugi był lepszy od pierwszego chociaż Allison strasznie mnie wkurzała w drugim sezonie, raz miła i fajna a za chwile wredna i nie przyjemna.
no fakt:) allyson była irytująca ale serial świetny chociaż troche nie doceniany
Serial ma potencjał i robią trzeci sezon więc nie jest źle, oby nie zrobili z tego opery mydlanej :P
muzyka też jest w nim ciekawa:) i fajnie że zrobili podobno 24 odcinki bo do tej pory to szybko 12 i rok czekania na następny sezon
no w sumie fakt:) czego jeszcze nie spisz koleżanko??? jaki jest twój ulubiony bohater??
mi go szkoda że bo Lydia kocha Jacksona a nie jego...
Ale ja lubię Dereka no i Petera po zmartwychwstaniu
no mi go też szkoda ale może w trzecim sezonie coś więcej się będzie działo. Lubie w serialu momenty jak Derek i Stiles sobie dogryzają a potem nawzajem ratują sobie życie hehe udani są :)
no to chyba jest atutem tego serialu:) te ich sprzeczki:) i te miny Stilesa są rozwalające:) jedyny taki naturalny koleś
W sumie dobrze ,że nie będzie Jacksona bo mnie wnerwiał jeszcze dla Scotta mogliby dać inną dziewczyne
no Jacksona to też nie lubię..... debil:) ale Scottowi innej dziewczyna nie dadzą..... w sumie śmieszne że miedzy nim a Alysson jest taka różnica wieku:) znaczy miedzy aktorami
oj jeszcze ten serial przejdzie, w pamiętnikach wampirów to dopiero zieja, taki Paul Wesley ma 31 lat a gra 17 latka
Pamiętników nie oglądałam bo jakoś nigdy nie było czasu ale kiedyś nadrobię. Najpierw jednak przeczytam książki bo wszystkie mam w domu ale najpierw mam inne w kolejce :)
wiesz chyba mamy podobny gust jeśli chodzi o filmy i seriale:) polecasz jakieś, seriale główni????
Ja oglądam lub oglądałem Herosów, Gotowe na Wszystko, Rodzinę Borgiów, Gra o Tron, Pamiętniki Wampirów, Nikitę.. No i Teen Wolf:) na razie tyle jakie mi przychodzą do głowy