PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558695}
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47534
9,0 2 krytyków
Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
powrót do forum serialu Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak

Czy to prawda?

ocenił(a) serial na 8

Czy to prawda, że Colton ma odejść z serialu?, byłoby to bezsensu zważywszy na to, że w ostatnim
odcinku okazał się Alfą .

ocenił(a) serial na 6
beatricze19

Spartakusa pierwszy sezon oglądałem, z tym aktorem co umarł.... potem jakoś i nawet nie wiem czemu... może dlatego ze weim jak było z nim.... a inne seriale to supernatural kiedyś lubiłem ale że zrobili z tego telenowele to już mniej

waldek1987

Ten drugi aktor co gra Spartakusa nie jest zły, fakt zastąpić aktora który zmarł nie jest proste ale myśle , że dał rade ale każdy ma prawo mieć swoją opinie.

ocenił(a) serial na 6
beatricze19

no ale nie spodziewałem się że dziewczyna lubi takie seriale:) ja głównie oglądam Nikitę i pamiętniki,, no i teraz grę o tron:) może zacznę ściągać spartacusa

waldek1987

często to słyszę , chociaż my kobiety też lubimy gdzie leje się krew , bynajmniej ja lubie :) Rzadko oglądam komedie no chyba , że jest zabawna, za to najwięcej oglądam sensacje i thrillery

ocenił(a) serial na 6
beatricze19

spoko:) a co powiesz jeszcze o teen wolf??:) wiesz coś na teamt 3 sezonu??:)

waldek1987

chyba jedynie tyle co można wyczytać na filmwebie, nie szukałam po necie żadnych informacji

ocenił(a) serial na 6
beatricze19

aha:) ja mało czytałem ale np ciekawi mnie czy ten aktor który gra Jacksona w końcu odejdzie czy nie

waldek1987

oby , ale mają dać nowe postacie więc na pewno będzie ciekawy sezon

ocenił(a) serial na 6
beatricze19

spoko:) a lubisz tematykę sf i take seriale typu gra o tron czy teen wolf??? oglądałaś czarodziejki??

waldek1987

Gra o tron nie oglądałam chociaż często widze reklamy na HBO ale czarodziejki oglądałam oraz Tajemny krąg

ocenił(a) serial na 6
beatricze19

a ten tajemniczy krąg fajny???

waldek1987

w sumie tak , nie najgorszy chociaż też o nastolatkach tak jak teen wolf , akcja rozkręcała się z każdym odcinkiem . Jednak jest tylko jeden sezon bo niby nie było wielkiej oglądalności a szkoda bo serial miał potencjał stać się fajnym hitem. Dobrze , że mam książki to sobie chociaż przeczytam jak się skończy. A autorką jest ta sama co napisała Pamiętniki wampirów :)

ocenił(a) serial na 6
beatricze19

o to może ściagne i obejrze:) ja kiedyś oglądałem jeden herosów ale nigdy nie skończyli tego serialu bo miał słabą oglądalność
dobra ja idę spać