Czy to prawda, że Colton ma odejść z serialu?, byłoby to bezsensu zważywszy na to, że w ostatnim
odcinku okazał się Alfą .
Spartakusa pierwszy sezon oglądałem, z tym aktorem co umarł.... potem jakoś i nawet nie wiem czemu... może dlatego ze weim jak było z nim.... a inne seriale to supernatural kiedyś lubiłem ale że zrobili z tego telenowele to już mniej
Ten drugi aktor co gra Spartakusa nie jest zły, fakt zastąpić aktora który zmarł nie jest proste ale myśle , że dał rade ale każdy ma prawo mieć swoją opinie.
no ale nie spodziewałem się że dziewczyna lubi takie seriale:) ja głównie oglądam Nikitę i pamiętniki,, no i teraz grę o tron:) może zacznę ściągać spartacusa
często to słyszę , chociaż my kobiety też lubimy gdzie leje się krew , bynajmniej ja lubie :) Rzadko oglądam komedie no chyba , że jest zabawna, za to najwięcej oglądam sensacje i thrillery
aha:) ja mało czytałem ale np ciekawi mnie czy ten aktor który gra Jacksona w końcu odejdzie czy nie
spoko:) a lubisz tematykę sf i take seriale typu gra o tron czy teen wolf??? oglądałaś czarodziejki??
Gra o tron nie oglądałam chociaż często widze reklamy na HBO ale czarodziejki oglądałam oraz Tajemny krąg
w sumie tak , nie najgorszy chociaż też o nastolatkach tak jak teen wolf , akcja rozkręcała się z każdym odcinkiem . Jednak jest tylko jeden sezon bo niby nie było wielkiej oglądalności a szkoda bo serial miał potencjał stać się fajnym hitem. Dobrze , że mam książki to sobie chociaż przeczytam jak się skończy. A autorką jest ta sama co napisała Pamiętniki wampirów :)