https:// 31.media.tumblr.com/6ef2eefc266d1a7b466aafcd73d91fa0/tumblr_inline_n9gl3tociZ1rm 0cnv.png
Ok, gdzie jest Peter? :o + Derek jako key. Nie podoba mi się to
Ooo super, że ktoś to złożył w całość i podsumował :) Też się zastanawiam czemu Piotrusia nie ma na liście, ale znając życie to albo on jest Benefactorem, albo ma z nim jakieś znajomości i się wykreślił. Tak myślałam o tych pieniądzach, że może dlatego ich tak uparcie szuka, bo są mu potrzebne do wypłacania nagród? Ale to takie luźne przemyślenia i więcej na ten temat nic nie mam :) Odnośnie hasła byłam zaskoczona, bo całkowicie poszłam tropem, że musi to być ktoś bliski dla Lydii i po Allison i Aidenie obstawiałam Jacksona, a tu taka niespodzianka! Zastanawia mnie jeszcze czy Parrish ma chociaż drobne pojęcie, że jest nadnaturalny? W mojej ocenie cały odcinek genialny.
Wystarczy usunąć "s" z http, spację między sleszami a "31" i spację między "-" a "inline" :)
Hannigram, mogłabyś wysłać mi źródło? Byłabym wdzięczna!
Ja już się pogubiłam w tych poprzednich sezonach. Ogólnie, jeśli dobrze kojarzę, Peter "nie żył", Lydia go wskrzesiła i nie wszyscy muszą wiedzieć, że śmiga żywy po BH, to może Benefactor też tego nie wie? Powiedzcie mi, czy dobrze rozkminiam, bo już serio za dużo wątków było i nie wiem czy czegoś nie pokręciłam.
Ale co z tym brakującym 250? na waciki?
możliwe że Benefactor nie wie że Peter ożył (ma chłop farta :P)
i to bardzo dobre pytanie o te brakujące 250 tys ....
ludzie z tumblr myślą, że Benefactor'em jest Peter, co jest dziwne i lekko niemożliwe :D
Benefactor musi wiedzieć, że Peter żyje, bo po coś Niemowa do niego poszedł. Jeśli kiedykolwiek Peter był na liście, to zapewne został z niej wykreślony po ataku Niemowy. Albo koleś naściemniał Benefactorowi, że zabił Petera albo zwyczajnie nie przewidział, że Derek przyjdzie i uratuje wujaszka.
ale w wykreślanie pozostałych np. Wendigo się nie bawili, więc coś jest nie tak z Peterem... Kurcze. Dylan się domyślił, a my się nie domyślimy? :D
Kate też oficjalnie nie żyła do niedawna a jest na liście, wiec to chyba nie ma znaczenia. Poza tym Benefactor zna wszystkie, nawet najbardziej poukrywane potwory w BH, a nie znałby głównego rozrabiaki? :)
masakra nawet o tym nie pomyślałam... dziwne to ... już sama nie wiem co mam o tym myśleć
Niee. W TW nie ma raczej rzeczy z kosmosu, wszystko ma zawsze sens (jak chociażby było z Mattem). Co najwyżej będziemy płakać, będziemy wkurzeni, może lekko się zdziwimy, albo będziemy krzyczeć 'Jak mogliśmy być tacy głupii!!!' :D
to jestem przekonana w 100% że jak sie dowiem kto to to powiem sobie "Jak mogłam na to nie wpaść?" a to jest właśnie najlepsze że niby takie łatwe a nikt nie zgadnie
Nom, właśnie :D Ale ja lubię, jak mimo że jest coś łatwego, to jednak jest za tym dobra historia. Tak właśnie było z Mattem. Nowa postać, stalkował Allison, łatwo było się domyślić. Ale sama jego historia z drużyną pływacką zaskoczyła.
ja też ale to by oznaczało że potem może go nie być a ja uwielbiam tego gościa i jego teksty :)
też by mi go brakowało. w ogóle niech już nie wyrzucają postaci stałych, już dość. tęskni mi się za Isaac'iem, nawet za Allison, bo jakoś nie jestem fanką Kiry i Scotta razem. Może jednak Gerard? Kurcze, nie wiem. Zaraz się okaże, że matka Allison ożyła i to ona.
musze przyznać iż podoba mi sie nawet związek Scotta i Kiry również brak mi Allison fajnie było kiedy była z Isaac'iem. A co do teorii o Benefactorze to ja juz sama nie wiem i chętnie bym sie już dowiedziała, bo już nie wyrabiam i zaraz bd podejrzewać nawet samego Scotta...... ;(
Zaraz się okaże, że matka Allison ożyła i to ona
hehe nie no to nie Moda na sukces...;)
chociaz wlasnie sobie przypomnialem ze przeciez Peter i Kate tez ozyli niczym zona Ridża...
Czyli to jednak jest Moda na sukces...;-/
w Modzie było wszystko, więc jak byśmy nie kombinowali, to każdy serial można porównać gdzieś, jakoś do Mody :D a mnie się zawsze wydawało, że Danny jest kimś istotnym w serialu... :D (i teraz: hasztag milionyteoriispiskowych, hasztag nieśpięborozkminiambenefactora :D )
Hmm jak na razie do tej pory czesto choc nie zawsze tymi złymi okazywali się głownie nowe postacie np Jennifer albo Matt, więc trzeba by się było zastanowic kto nowy się pojawił w 4 sezonie jako bohater drugo czy trzecioplanowy i kreci się gdzies w szole obok głownych bohaterów... tyle ze ja to mam taki zmysł wychwytywania nowych postaci ze dla mnie 99 % z nich zawsze była bez wiekszego wyrazu i nawet nie mogłemn skumac ktorzy to są;/ np Matta skojarzylem dopiero jak się okazało ze to on jest czarnym charakterem i panem Kanimy;/ a wczesniej to nawet nie wiedziałem dobrze ktory to jest.
Jedyna postac ktorą teraz ledwo kojarze to jest ten homo kumpel Liama, po co on tam w ogole?? Za Danego moze, ale w sumie jak by to się okazał on co tez jest nadal bezsensowne to by było mega rozczarowanie, ale więcej nowych postaci trzecioplanowych nie kojarzę ktore by nie byly na liscie albo nie zgineły, nie wiem moze jest jakis nowy nauczyciel czy cos jak Jennifer tylko znowu nie skojarzylem...
Kurde nikt nie pasuje, wieksza zagadka jak z nogitsune w sezonie 3b.
właśnie to jest dobre pytanie - po co ten gość? z pozostałych "nowych" jest jeszcze ten facet z EH co go podejrzewacie o zabójstwo Meredith. a i jeszcze meksykanie, ale oni to nie raczej.
nie wiem. nie wiem i to zaczyna się robić irytujące :D ale z drugiej strony mega punkt dla serialu, że rozkminiamy wszyscy i nie wiemy :D