PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558695}
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47534
9,0 2 krytyków
Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
powrót do forum serialu Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak

Hm, moze dziwnie glupio to zabrzmi ale ogladajac sceny Malia+Derek w ostatnim odcinku na
sekundke przemknal mi ich shipping (ahh ja niepoprawna romantyczka XD). Moze jestem dziwna
ale wg mnie fajnie razem wygladaja, Derek moglby ja uczyc roznych wilczych rzeczy i wgl ... :)
Wiem, ze niektorzy wola u nich relacje mentor-uczennica, ale Malia jak do Stilesa nie pasuje W
OGÓLE, tak z Derekiem jej do twarzy :D Moze dlatego ze wyglada ona na starsza i przy niej Stiles
wydaje sie 14letnim dzieckiem... No nw, moim zdaniem bylby fajny shipping, przymykajac oko na
fakt, ze na 80% jest ona corka Petera (sory, ale to ze dali jej nazwisko Hale na Dead Pool do mnie
nie przemawia, ja dalej wierze ze nie jest ona jego corka :P) Co myslicie ?

użytkownik usunięty
wTajemniczona997

Szczerze powiem, tez mi przemknęło to przez myśl i taki obrót spraw, by pewnie ucieszył Stydia shippers (choć Sterek wciąż byłby nieosiagalny xD) w tym mnie, choć ja akurat całkiem lubię Malię, a nawet Stalię.
Ale sądze, że to nie będzie możliwe, bo jak mówiłaś, wspólna krew. A poza tym, Derek jest dla niej za stary. Malia i tak ma umysł trochę młodszy od pozostałych, więc...

ocenił(a) serial na 6
wTajemniczona997

Gdyby nie prawdopodobne pokrewieństwo: to czemu nie? ^-^
Chociaż może przymkniemy oko nawet i na to? Hahaha :D W końcu niektórzy fajni TW nie są normalni :D

ocenił(a) serial na 9
Sherlinka

No ja właśnie patrzę na ich prawdopodobne pokrewieństwo z przymrużeniem oka :D
A_Geek - co do tego, czy jest za stary ... jest kilka lat różnicy między Derekiem a resztą naszej szalonej paczki, ja dopuszczam max 7-8 lat różnicy, a nawet tyle między nimi nie ma :) Umysł Malii ... Dla mnie to ona wygląda na najstarszą z paczki, nieważne w co ją ubiorą i jak ją umalują xD , a z tego co do tej pory widzieliśmy że psychicznie to ona spokojnie nadąża za rówieśnikami, ba, nawet wyprzedza! (no bo proszę, czy przed pojawieniem się Malii Stiles miał takie dzikie łóżkowe harce ? Albo Kira ? No, Lydia to może i miała, Scott z Allison może też, ale przykładowo podana dwójka wg. mnie niebardzo ;) No i te jej teksty czasem, nie są jak na zacofaną psychicznie przystało :D Dlatego też uważam że jej temperament odpowiadałby Derekowi i to bardzo :D O kurczę, przez ten możliwy shipping aż ją mniej znielubiłam, no nie wierzę xD Ehh no cóż, fajnie by było jakby ich shipowali, oglądałabym to z ciekawością :3

ocenił(a) serial na 5
Sherlinka

"Gdyby nie prawdopodobne pokrewieństwo: to czemu nie? ^-^"
Badanie DNA or it didn't happen :D

ocenił(a) serial na 9
wTajemniczona997

Na thlirerze widać, że będzie z Breaden (vzy jak ona tam ma), więc nie ma co na to liczyć xd

ocenił(a) serial na 9
Sylwja_Wowwow

a szkoda, szkoda, nie przepadam za tą Breaden :P

ocenił(a) serial na 9
wTajemniczona997

Ja też. Ale bardziej nie odpowiada mi sama aktorka, niż charakter postaci. Nawet pasuje do Dereka, ale twarz i w ogóle wszystko w tej aktorce tak mnie dziwnie irytuje:/

ocenił(a) serial na 8
wTajemniczona997

toż to nie po bożemu!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 6
ocenił(a) serial na 6
wTajemniczona997

Chyba z Dalii nici, a już mój nienormalny umysł zaczął shipować tę dwójkę ;-;.
w końcu w zwiastunie widać było Breaden i Dereka w jakiejś scenie łóżkowej, no bo w końcu nie biegałaby w bieliźnie po jego piwnicy ot tak :D.

ocenił(a) serial na 6
Sherlinka

poprawka: po jego luksusowym mieszkanku.

ocenił(a) serial na 8
Sherlinka

kuWa, weźcie mi w ogóle powiedzcie, czemu Derek mieszka w takim obskurnym czymś? serio nie stać go, żeby sobie zamontować ładny aneks kuchenny, kupić zmywarkę, jakiś fajny stolik do kawy i porządny zestaw salonowy typu sofa, dwa foteliki i bujany fotel z dużymi, puchatymi poduchami?!

ocenił(a) serial na 6
abra_kadabra_

No i puchate kapciuszki też mógłby sobie zafundować!
Ale teraz to krucho z pieniędzmi w rodzinie Hale'ów.

ocenił(a) serial na 8
Sherlinka

kapciuszków to nie ma się co spodziewać. W SERIALACH WSZYSCY CHODZĄ W BUTACH. ;D

ocenił(a) serial na 9
abra_kadabra_

Derek i bujany fotel...
W bts do 3 sezonu twórcy i Tyler Hoechlin tłumaczyli że taki wystrój mieszkania odzwierciedla Dereka i do niego pasuje. Derek ma
sofę.

ocenił(a) serial na 8
Ganja27

ta sofa to przeżyła I i II wojnę światową.

ocenił(a) serial na 9
abra_kadabra_

Hahahahhaha, dobre :D Jakby trochę wykończyć ten jego lofcik to by źle nie było, i tak jest progress od 1-szego sezonu, gdzie krecił się tylko p tym spalonym domostwie Hale'ów xD I fakt, chyba w żadnym serialu nie widziałam nikogo w kapciach ;_; chociaż nie, w ost. odcinku PLL Spencer w jednej scenie w domu zdejmowała buty, WOW :D
Eh Dalia, kurcze taka szkoda ;( Breaden mi urodą do niego nie pasuje, a Malia i owszem :D

ocenił(a) serial na 6
wTajemniczona997

Mnie także Breaden nie przekonuje, sama nie wiem...
No, ale co zrobisz? Nic nie zrobisz :D.