PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558695}
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47534
9,0 2 krytyków
Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
powrót do forum serialu Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak

za gówniarska parka co się bawi w łowców ? scott i reszta powinien ich jak najszybciej zaciukać

Marko81

Scott i jego stado NIE zabijają

ocenił(a) serial na 10
han522

Tylko ciekawe co zrobią, bo takie puszczenie ich było by niedorzeczne skoro już wiedzą kto to.

karo195

Zgaduję, że tamci albo się w jakiś sposób nawrócą, albo ktoś inny (np. Piotruś) ich zaciuka :)

ocenił(a) serial na 10
radykalny

Mam nadzieje że zanim np. Piotruś ich zaciuka (o ile to sie stanie) to zrobią im małe przesłuchanie. ;)

ocenił(a) serial na 8
Marko81

Mnie zastanawia, czemu tacy gówniarze zabijają wilkołaki, jakby to była pestka dla nich. Wydaje mi się, że nadnaturalni powinni być silniejsi. W końcu to nie łowcy pokroju Chrisa Argenta, tylko pierwszoroczniacy ;/

ocenił(a) serial na 10
aga160233

też sie zastanawiałam nad tym że idzie im to bez problemu, przecież tamta dziewczyna Carri (czy jakoś tak) prawie wg sie nie broniła

karo195

To mogli być wyszkoleni zabujcy z podrobionymi dokumentami a ta cari się nie broniła bo była przerażona

ocenił(a) serial na 9
Marko81

Jeszcze takie pieniądze za to dostają. Rodzice chyba się nie interesują nimi :/

Sylwja_Wowwow

ja to czasami odnoszę wrażenie, że żaden bohater nie ma ani ojca ani matki xD żyją sobie jak chcą, wychodzą w środku nocy itp xD trochę to takie nienaturalne xD

ocenił(a) serial na 10
haarbour

jeżeli chodzi o ojca Stilesa i matke Scotta to oni wiedzą więc może im pozwalają a nawet jeśli ja też często wychodze w nocy z domu\

ocenił(a) serial na 8
Sylwja_Wowwow

W dzisiejszym odcinku, który jest zatytułowany Orphaned /Osierocony/ będzie właśnie o tych gówniarzach, którzy zabijają na lewo i prawo. Oni nie mają rodziców/ rodzin i są najprawdopodobniej wyszkoleni, przynajmniej teoretycznie, mają wiedzą potrzebną do osłabienia wilkołaków itp. i broń też mają raczej na najwyższym poziomie, choć jak wiemy na Scotta to nie zadziałało :)