za gówniarska parka co się bawi w łowców ? scott i reszta powinien ich jak najszybciej zaciukać
Tylko ciekawe co zrobią, bo takie puszczenie ich było by niedorzeczne skoro już wiedzą kto to.
Mam nadzieje że zanim np. Piotruś ich zaciuka (o ile to sie stanie) to zrobią im małe przesłuchanie. ;)
Mnie zastanawia, czemu tacy gówniarze zabijają wilkołaki, jakby to była pestka dla nich. Wydaje mi się, że nadnaturalni powinni być silniejsi. W końcu to nie łowcy pokroju Chrisa Argenta, tylko pierwszoroczniacy ;/
też sie zastanawiałam nad tym że idzie im to bez problemu, przecież tamta dziewczyna Carri (czy jakoś tak) prawie wg sie nie broniła
To mogli być wyszkoleni zabujcy z podrobionymi dokumentami a ta cari się nie broniła bo była przerażona
Jeszcze takie pieniądze za to dostają. Rodzice chyba się nie interesują nimi :/
ja to czasami odnoszę wrażenie, że żaden bohater nie ma ani ojca ani matki xD żyją sobie jak chcą, wychodzą w środku nocy itp xD trochę to takie nienaturalne xD
jeżeli chodzi o ojca Stilesa i matke Scotta to oni wiedzą więc może im pozwalają a nawet jeśli ja też często wychodze w nocy z domu\
W dzisiejszym odcinku, który jest zatytułowany Orphaned /Osierocony/ będzie właśnie o tych gówniarzach, którzy zabijają na lewo i prawo. Oni nie mają rodziców/ rodzin i są najprawdopodobniej wyszkoleni, przynajmniej teoretycznie, mają wiedzą potrzebną do osłabienia wilkołaków itp. i broń też mają raczej na najwyższym poziomie, choć jak wiemy na Scotta to nie zadziałało :)