chyba każdy uwielbia trenera. zastanawialiście się kiedyś, jaka byłaby jego reakcja, gdyby dowiedział się o wilkołakach, łowcach, kitsune, banshee, wendigo itd.? :D mam nadzieję, że kiedyś taka scena nadejdzie. :D
Coś czuję, że Jeff zrobi z nim taki sam myk, jak z Dannym i okaże się, że trener WIE :)
Po czym tak samo oleją sprawę :(
To by dopiero był zwrot akcji :D A może sam trener jest Benefactorem, bo ma już dość, że jego zawodnicy oszukują podczas meczu dzięki swoim mocom. :D
GREENBERG NA BENEFACTORA - TAK.
I Coach pewnie jakby się dowiedział to albo by nie zrozumiał, albo stwierdził, że jaja sobie z niego robią. :D
Uwielbiam tego kolesia, mimo, że występuje mniej niż pozostali, to jest chyba moją ulubioną postacią w Teen wolfie. Jego reakcje, teksty, dialogi ze Stilesem, no po prostu świetne.
I mnie też ciągle zastanawia kim jest Greenberg, mogli by w końcu go pokazać.
No i ciekawe jaka rzeczywiście byłby jego reakcja na to wszystko o wilkołakach itp;
Mam nadzieję, że nie uśmiercą go, aż do końca.
Co byście powiedzieli jakby znalazł się na tej liście puli śmierci?
Oby się nie znalazł bo jest naprawdę super postacią! <3 Osobiście kończę dopiero trzeci sezon, ale zawsze jak widzę trenera to od razu mi się humor poprawia - mogłoby go więcej być! Wydaję mi się, że w trzecim sezonie jest go o wiele mniej niż w dwóch pierwszych :/