PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 171 tys. ocen
8,0 10 1 171451
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu
PieczykM

Lepiej tak głośno nie krzew swych poglądów, bo spotkasz się z bandą wariatów, ale jak mówisz że wszystko po tobie spływa to może i mów.
W każdym razie, bardzo fajnie napisałeś. Trudno się nie zgodzić.

ocenił(a) serial na 10
eowine

Czasami żałuję że nie żyjemy w średniowieczu, wtedy ten jeden przypadek spalenia czarownicy na stosie był by uzasadniony :D

popas1

Taa... uważaj bo rzucę na ciebie klątwę...

ocenił(a) serial na 10
eowine

Ostatnio jak zabijałem smoki, to zdobyłem fajny amulet ochrony przed magią, więc rzucaj te swoje klątwy :D

popas1

Ten się śmieje kto się śmieje ostatni. W tym przypadku "Ostatnio jak zabijałem smoki, to zdobyłem fajny amulet ochrony przed magią" - tego komentować nie trzeba XDDDDD

ocenił(a) serial na 10
eowine

Skoro jesteś tak sztywna i mierzi cię trochę żartu i krytyki skierowanej w twoją stronę to już twój problem.
Następnym razem jak będziesz pożerała biedne owieczki to uważaj, bo mam na ciebie fajny mieczyk :D

popas1

oglądnij jeszcze raz ten odcinek "Teorii..." i wróć do sceny gdy Bernadette zwraca się do Raja po wieczorze kawalerskim...W tym przypadku lepiej powiedziec tobie nie mozna.
Żal :DD
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
eowine

No no no. Widzę że emocje biorą górę. Ile ty masz lat? Bo patrząc po twoich niewygórowanych odpowiedziach typu ,,Żal" sądzę że co najmniej z 15. Ja lecę polować na smoki, może ciebie spotkam.
papa

popas1

Jak oglądasz "Grę o Tron" to możliwe że u smoków się spotkamy.

ocenił(a) serial na 10
eowine

Możliwe że się spotkamy.