zdaje sie być Żmuda??? Tak przynajmniej sugeruje załączone zdjęcie... Może i ładna, może i atrakcyjna, ale nie o niej jest ten serial!
No właśnie "jedną z...", więc nie rozumiem dlaczego na siłę robi się z niej główną gwiazdę :/ a portal to ona może zdobić, ale pod jej profilem - tutaj jest forum SERIALU, a nie Żmudy...
Daj spokój! Niech sobie tam siedzi... Nie jest to pierwsza strona, na której tak jest :P Spójrz na "Barwy Szczęścia". Tam jest tylko jedna rodzina!
wiesz co załamują mnie takie posty jak Twój :/
Marta jest świetną aktorką i nikt nie musi ani nie robi z niej gwiazdy na siłę jak to napisałaś...
Eh szkoda rozmowy z Tobą...
.. a ja będę bronić Małą. Żmuda nie jest ani jedyna ani naj. Jest więc nie na miejscu. Równie dobrze można byłoby tu wstawić zdjęcia barmana występującego w 2 odcinku.
Profil Żmudy jest pod innym linkiem. Tu jest film.. więc lepiej jakby obrazka w ogóle nie było niż ma kłamać.
dziwi mnie to, iz komentarz na temat promowania tej aktorki jest odbierany przez Ciebie na tyle osobiscie, ze posuwasz sie do, ze tak powiem pejoratywnego okreslania Mauej.
Ja rowniez twierdze, ze Zmuda-Trzebiatowska jest przesadnie promowana i gra role jakby ozdoby serialu. Niby ladna, no wlasnie.. to wszystko? Uwazam zreszta, ze jej rola jest dosc naiwna.
Dzięki za słowa wsparcia :) Cieszę sie, że są na tym forum trzeźwo myślący, a nie tylko maniaczki broniący imienia swoich ukochanych aktorek jak niepodległości :P
Na marginesie - postać Marty jest żałośna, sprawia wrażenie panienki, która uważa, że jak ma męża z kasą, to jej wszystko wolno:
1. ustawia życie przyjaciółki po swojemu - zamiast razem z nią zajadać się słodyczami i przeczekać niechęć do świata jako takiego, siłą wlecze ją na jakieś miejskie wypady, gdzie Basia z podpuchniętymi od płaczu oczami i przepełniona wspomnieniami na bank znajdzie faceta na pocieszenie, buhahaaa!
2. decyduje o życiu zawodowym Basi - tekst o erekcji naczelnego był obleśny i kompletnie bez sensu :/ Poza tym zakładam, że Basia jako pisarka komentarzy pod fotkami nie ma "kasy jak lodu" i może jej zwyczajnie nie stać na wylanie z pracy. Ale przecież Marta ma to gdzieś, bo musiała mieć swoje 5 minut.
3. mam wrażenie, że z rozkoszą wpakowała by się do łózka Michałowi, tylko po to żeby ją zapłodnił, a trzecie dziecko ZNAJOMEGO Z WAKACJI jest dla niej wydarzeniem dnia.
Podsumowując - załamka :D
EKhm..jest twarz serialu ,bo to psiośka z ładną buzią,to nic,że na starość zostanie jej tylko durnota i ładne oczy,bo uroda przeminie ma czas zeby sie dorobić.Mysle,ze najlepszą aktorką w tym serialu jest agata Buzek ale ma ,,charakterystyczną''urode więc raczej nie zrobi reklamy
100% sie zgadzam...ładna, ale aktorka przecietna- przecież robili sesje zdjeciowa, powinni wstawić jakies wspolne. nie jest głowna postacia tylko jedna z 6...