Plus za pozbycie się lekko irytującej postaci i mega plus za ostania scenę - szczeka mi opadła jak
ja zobaczyłam - zapowiada się tak dobrze jak w 1 sezonie jak nie lepiej
Jeżeli ma być "tak dobrze jak w 1 sezonie", to ja podziękuję już na starcie. Barachło jakich mało. :D
"hejterzy są wszędzie skoro nie lubisz tego serialu to co robisz na tym forum ?" - komuś coś się nie podoba i od razu staje się "hejterem"? dorośnij i zapytaj starszych i mądrzejszych o to jak wygląda prawdziwy świat, w którym nie wszyscy zgadzają się z tobą
A właśnie :) Kurde za cholerę nie mogę sobie przypomnieć kim jest ten Daryl z ostatniej sceny? Ale sezon zapowiada się jak zawsze ciekawie :)
daryl to Joe przyjrzyj się dokładnie :) koleś którego Ryan znalazł powiedział ze przeżył on pożar ...wiem trochę się zapuścił ......... ")
Może i tak. Pomijając, że zrobili ze świetnie zapowiadającego się serialu bajkę. No, ale zobaczymy co będzie dalej.
Czasem mam wrażenie, że tam wszystko dzieje się jak w krzywym zwierciadle co jest lekko mówiąc, irytujące. Jednakże mam nadzieje, że przynajmniej w tym sezonie Ryan pozbędzie się Joe'go. I zgadzam się, że wielkim plusem była śmierć Claire (Jak dla mnie - niesamowicie irytująca postać!).
Pierwszy odcinek nowego sezonu nawet nawet ciekawy fakt zapowiada się bardzo ciekawie .
Do wszystkich, którzy zachwycają się tym serialem: ten serial ma w jednym odcinku więcej dziur w fabule niż niektóre przez cały sezon. Więc jeżeli ktoś wyraża negatywną opinię to w przypadku tego serialu jest to uzasadnione, a trudno to nazwać hejtowaniem. Sam serial może być niezłą rozrywką, ale daleko mu od doskonałości.
Sezon I to porażka, więc lepiej żeby nie szli tą drogą. Drugi sezon na razie nieźle, ale bez właściwie żadnej akcji i polotu - 7/10 za ten odcinek.
Indeed :) Takoż mnie cieszy pozbycie się Claire. Może działanie Ryana w podziemiu, a jednocześnie upieranie się, że go nic nie obchodzi sprawa Carrolistów jest nie do końca w stylu postaci, jaką zaprezentowali w 1 sezonie, ale niech im będzie.
A ta broda, ech... widział ktoś "Rome" produkcji HBO, gdzie Purefoy grał Marka Antoniusza? Tam też, jak był na wygnaniu, to zapuścił brodę...
I już uwielbiam Twisted Twins :D!
Ja jestem pod absolutnym wrażeniem tego serialu. Jeden z lepszych jaki widziałam, 1 odcinek 2 sezonu fantastyczny i zapowiada się naprawdę świetnie. Kevin Bacon jest mistrzem :)
to zupełnie jak ja 1 sezon obejrzałam w jedne dzień i to jedne z nielicznych seriali które mogę oglądać kilka razy i mnie nie nudzą ..:)
Ja mam to samo. Mało które seriale mi się podobają, ale ten rozwalił system. Ten wątek był naprawdę nietypowy. Nie rozumiem czemu ludzie hejtują ten serial, no ale trudno, nie wszystkim się musi wszystko podobać :)
to kwestia poziomu scenariusza polecam obejrzenie Breaking Bad lub Person of Interest, The Americans czy The Walking Dead i True Detective
Nie mam nic do scenariusza. Nie jestem z tego typu ludzi, którzy się doszukują błędów albo nie dociągnięć - to film, a nie życie. Po prostu dawno mnie nic nie wciągnęło tak, jak ten serial, a oglądam mnóstwo filmów i seriali. Do Breaking Bad i Walking Dead się powoli zbieram.