PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655968}

The Following

2013 - 2015
7,1 17 tys. ocen
7,1 10 1 17113
5,3 6 krytyków
The Following
powrót do forum serialu The Following

3 ostatni sezon

ocenił(a) serial na 8

oficialnie anulowano serial po 3 sezonie w sumie jak dl amnie serial fajny i dobrze ze juz koniec bo nie lubie ciagnacych sie jak makaron na isle serilai.

ocenił(a) serial na 10
Mar_28

Ja tez nie lubię takich seriali (np. Kości), które są na siłę ciągnięte, ale tak właściwie to można by tutaj jeszcze sporo wymyślić. Jest jeszcze tyle możliwości. Claire, powrót Joe'go, ucieczka Tom'a, zemsta, Theo może zostać zabity, a jego siostra będzie chciała zemsty. Jest, mnóstwo, mnóstwo możliwości do wykorzystania.

ocenił(a) serial na 8
tysia12321

Powrót Joe'go? A niby skad, z zaświatów? Chyba zeby mieli zrobic z tego parodie. Juz w trzecim sezonie za duzo rzeczy jest robionych na siłe, a dalszą fabułe łatwo przewidziec. W Stanach są raczej kiepskie wyniki oglądalnosci, to po co robic kolejny sezon na siłe. Wystarczy ;)

ocenił(a) serial na 10
Starrlight

Jest pewnego rodzaju "trucizna" czy coś (nwm jak to się nazywa), która sprawia że człowiek wygląda jakby umarł :-P
Oj, mnie się podoba :-) Uwielbiam ten serial i nwm co bd oglądać jak zdejmą The Following, nwm co ze sobą zrobię :-(

ocenił(a) serial na 8
tysia12321

Tez lubię, ale 3 sezon juz tak mi się nie podoba jak dwa poprzednie, a najwazniejsze bez Joe dalsze kontynuowanie jest bez sensu, w koncu to jego postać obok Ryana była czołowa.
Jest masa innych seriali, moze obejrzy Detektywa jesli jeszcze nie miałas okazji ;)

ocenił(a) serial na 10
Starrlight

Chyba zobaczę Dextera :-P