Jestem po obejrzeniu 2 odcinkow i nie powiem, serial ma potencjal, jednak zauwazylem ze opinie
na forum zazwyczaj sa negatywne co w serialu jest takie slabe, gdyz nie wiem czy jest sens
ogladac dalej ?
Jak nie masz nic innego do roboty - to oglądaj...Ja wtopiłem trochę kasy na giełdzie RTV i kupiłem cały serial na płytkach DVD - bylem zachęcony po pierwszym odcinku...Niestety z każdym kolejnym odcinkiem serial to równia pochyła - absurd goni absurd, glupota FBI i policji poraża, a sam film zmierza w kierunku SF w negatywnym tego slowa znaczeniu.
kurde, nawet mnie nie załamuj! dzisiaj obejrzałem 2 odcinek (oglądam na canal+, raz w tygodniu.. fajnie się tak czeka jeśli serial Ci się podoba)
po 1 odcinku byłem wniebowzięty, serial trafił w mój gust, ale 2 odcinek tak jakby spadł z tonu... teraz jeszcze Twoja wypowiedz.. im dalej tym gorzej :( no nic, obadam jeszcze kilka odcinków, zobaczymy :)
Spoko. Jestem po czwartym odcinku i nadal uważam, że jest super, chociaż trochę mnie przeraża...
obejrzałam cały pierwszy sezon i daje 10/10 swietny serial dobra akcja, sensacja,trzyma w napięciu i zdecydowanie czekam na 2 sezon bo końcówka 1 była oj......trzeba się dowiedziec co będzie dalej :) a jak ktoś chce obejrzeć serial bez fabuły i porządnych dialogów niech obejrzy sobie Ferdka Kiepskiego :)