PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655968}

The Following

2013 - 2015
7,1 17 tys. ocen
7,1 10 1 17131
5,3 6 krytyków
The Following
powrót do forum serialu The Following

Nie jest mozliwe zeby w rzeczywistosci cos sie takiego dzialo ale przyjemnie sie oglada i trzyma w
napieciu

magda49

Ten serial jest tak niedorzeczny, że zaczynam sie kpiąco uśmiechać do komputera oglądając, a to przecież same powazne i dołujące tematy. USA powinna zabronic emisji bo ten serial propaguje ide, że tamtejszych policji i FBI pracują sami idioci (niemal). Motywacje i działania bohaterów są pozbawione śladowej ilości logiki, tam NIKT nie myśli (dobra Ryanowi się zdarza). NIby plus za postac Emmy, tak mega wku%wiającej postaci w tv dawno nie widziałam, ale nawet tu mi coś zgrzyta no bo jak mozna przypisywac rasowej psychopatce uczucia wyższe (zachowanie w stosunku do Jacoba i dzieciaka). Jestem na 7 odcinku i oglądam dalej dobrze czasem się tak potorturować.

magda49

Zgadzam się ;) Nie mogłam uwierzyć jak Joe mógł to wszystko zorganizować i uciekać spod skrzydeł FBI. Mimo wszystko wciągnęłam się tak bardzo, że oglądam odcinek za odcinkiem

ocenił(a) serial na 3
ladyvampir

Niedorzeczny kulturalnie ... piszecie 3 godziny temu, że jesteście na 7 odcinku ;D ja poświęciłem moją bezczynną nudę na zobaczenie tego do końca 1 sezonu. Nie spojlerując wam fabuły dawno nie widziałem tak absurdalnego w faktach serialu :D Nie jedna osoba widziała już filmy czy to fabul, czy dok. na temat FBI/CIA/NSA ale tylko w tym serialu hakerzy w piwnicy są wszechmocni na fbi :d jedni drugich namierzają jednym sie uda drugim sporadycznie xD Przyjeżdżają do domu w południe wychodzą w środku nocy po minucie akcji w domu :D jeden biega z nożem w sercu 3 dni drugi po 1 smyrnięciu robi z brzucha wodotrysk :D uśmiałem się do samego końca i powiem - czekam na drugi sezon :D bo aż serce mnie boli gdy na inne seriale nie ma pieniędzy a takie gnioty będą finansowane na 2 sezon :D musze to zobaczyc :D