Kolejny beznadziejny serial od tej stacji, już od pierwszego odcinka wiadomo, że ta historia nie ma potencjału i jest potwornie idiotyczna. Gildia seryjnych zabójców - śmiechu warte. Fox nie ma obecnie w ramówce ani jednego dobrego serialu. Touch, Mob Doctor, Bones (ile można ciągnąć te schematyczne kryminalne bzdety). Już lepiej zrobiliby trzeci sezon Terminatora TSCC, który też idealny nie było, ale przynajmniej miał potencjał, czego o Following nie można w żaden sposób powiedzieć
"Fox nie ma obecnie w ramówce ani jednego dobrego serialu" Mam rozumieć, że np. Glee albo Simpsonowie to nie są dobre seriale?
Glee to typowa zapychaj dziura programowa.Simpsonowie natomiast ze starymi Simpsonami mają jedynie wspólną nazwę.Bo jak dla mnie to ten serial zakończył się w półowie lat dziewięćdziesiątych.
The Killing też ma swoich gorliwych krytyków ... jak wszystko. Ja oglądałem The Killing i był dobry. Obejrzałem 6 odcinków The Following i serial nie jest wcale taki zły. Może nie jakaś rewelacja, ale da się obejrzeć. Poza tym jak obejrzę cały sezon od początku do końca to wtedy wydam opinię. Po paru odcinkach sorry, ale tego się nie powinno robić. Obejrzę finał pierwszego sezonu i dopiero wtedy powiem czy to był dobrze spędzony czas czy też nie.
Nie polecam kradzionych seriali. A the Killing przy oryginale to prawdziwa kpina.
Stary , nikt nie każę ci ogladąc seriali z FOX , jeśli Ci to nie pasuje przerzuć sie na inną stacje albo na filmy. The following nie jest tak straszny jak go opisałeś , wydaje sie byc prosty i złożony z wiadomym końcem , ale czy przez chwile miałes świadomośc co wydarze sie za pare minut , jakis przyklad kiedy sie domysliles co sie zaraz wydarzy , czy tylko ogladales z mysla a ch**j i tak wyjdzie z wiezienia , nie warto wytężac mózgu.