PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655968}

The Following

2013 - 2015
7,1 17 tys. ocen
7,1 10 1 17132
5,3 6 krytyków
The Following
powrót do forum serialu The Following

Im dalej w las ....

ocenił(a) serial na 5

Zakonczenie sezonu .... Okazuje sie ze wiceprezydent jak i rowniez polowa kongresu sa
aktywnymi czlonkami klanu. Za czapke sliwek i uscisk reki Carrol'a zrobia wszystko lol :)
zastanawiam sie kto pisze scenariusz do tego filmu, do trzeciego odcinka wierzylem ze moze
cos z tego bedzie ale pozniej bylo juz tylko gorzej.
Wyglada na to ze koles siedzacy w wiezieniu po specjalnym nadzorem moze wszystko , ma
wieksza wladze niz Policja i FBI, gosc poprostu robi z nimi co tylko zechce przy pomocy paru
lebkow. szok :)
Oczywiscie pomijam juz tone absurdow i zabawnych wrecz sytuacji zwlaszcza w ostatnich
odcinkach :) Choc na poacztku rozwalim mnie ten pryglupi grubas :) ktory wchodzi do domu
pelnego glin i FBI kompletnie niezauwazony i pozniej bezszelestnie opuscic sie w dol zaraz na
glowe wyszkolonego i gliny i go zalatwia jak dziecko :) WTF ? sieidzialem z otwarta paszcza
majac ochote wylaczyc film, ale dalem mu jeszcze szanse, lecz niewarto ....

ocenił(a) serial na 1
jadomes

Szkoda czasu na to gówno. Próbowałem drugi raz obejrzeć na spokojnie siódmy odcinek, ale nie dałem rady. Straszna kaszana.
jak niby pjufroj uciekł z tego pierdla?
- nikogo nie było z nim na pace????? Wszyscy się rozeszli??
- jak naczelnik zmanipulował nagranie i równocześnie wypościł pjufroja?
- jak nikt u licha tego nie zauważył???
- w kabinie nie mają szyby żeby luknąć do tyłu na pakę?
- jakim cudem znalazł się w samochodzie tej głupiej idiotki adwokatki? - podjechała samochodem pod garaż??????
- naprawdę nie było żadnego strażnika na zewnątrz??????

Sorry, ale ten serial przekracza granice absurdu.