Zakonczenie sezonu .... Okazuje sie ze wiceprezydent jak i rowniez polowa kongresu sa
aktywnymi czlonkami klanu. Za czapke sliwek i uscisk reki Carrol'a zrobia wszystko lol :)
zastanawiam sie kto pisze scenariusz do tego filmu, do trzeciego odcinka wierzylem ze moze
cos z tego bedzie ale pozniej bylo juz tylko gorzej.
Wyglada na to ze koles siedzacy w wiezieniu po specjalnym nadzorem moze wszystko , ma
wieksza wladze niz Policja i FBI, gosc poprostu robi z nimi co tylko zechce przy pomocy paru
lebkow. szok :)
Oczywiscie pomijam juz tone absurdow i zabawnych wrecz sytuacji zwlaszcza w ostatnich
odcinkach :) Choc na poacztku rozwalim mnie ten pryglupi grubas :) ktory wchodzi do domu
pelnego glin i FBI kompletnie niezauwazony i pozniej bezszelestnie opuscic sie w dol zaraz na
glowe wyszkolonego i gliny i go zalatwia jak dziecko :) WTF ? sieidzialem z otwarta paszcza
majac ochote wylaczyc film, ale dalem mu jeszcze szanse, lecz niewarto ....
Szkoda czasu na to gówno. Próbowałem drugi raz obejrzeć na spokojnie siódmy odcinek, ale nie dałem rady. Straszna kaszana.
jak niby pjufroj uciekł z tego pierdla?
- nikogo nie było z nim na pace????? Wszyscy się rozeszli??
- jak naczelnik zmanipulował nagranie i równocześnie wypościł pjufroja?
- jak nikt u licha tego nie zauważył???
- w kabinie nie mają szyby żeby luknąć do tyłu na pakę?
- jakim cudem znalazł się w samochodzie tej głupiej idiotki adwokatki? - podjechała samochodem pod garaż??????
- naprawdę nie było żadnego strażnika na zewnątrz??????
Sorry, ale ten serial przekracza granice absurdu.