Ktos kto nie hejtuje tego serialu, ani tez nie jest jakims wielkim fanem. Ogladalem rok temu pierwszy sezon, chyba do 7 odcinka (Joe pojechal do duzego domu z wyznawcami) i zastanawiam sie czy wracac do tego serialu. PIerwszy odcinek, to bylo mistrzostwo, potem poszlo mocno w dol i jakos stracilem zainteresowanie. Warto wracac, zrobilo sie ciekawiej?
Ja bym obejrzala. Dzisiejszy odcinek drugiej serii uwazam za udany. Nawet bardzo....
Nie warto. Oglądam tylko z przyzwyczajenia. Zawsze towarzyszy mi w tle przy codziennych czynnościach, Serial miał dobry początek. Tragiczną kontynuację. Znowu dobrze zaczął się drugi sezon i znów to samo, spada na samo dno. Dla 5 odcinków nie warto.
Świetny serial. Oglądam 1 sezon po raz trzeci, a odcinki z drugiego zawsze po dwa razy.
Wróć i oglądaj. W TV jutro na TVN7 o 22 bedzie 6 odc 1 sezonu. Przypomnisz sobie, a potem oglądaj dalej, bo warto!!! 2 SEZON najlepszy!!
Ten serial jest śmieszny, absurdalny i niedorzeczny. Jak Ci to nie przeszkadza, to oglądaj, bo mimo wszystko wciąga. W każdym razie, lepiej niż do połowy 1 odc nie będzie. Będzie tylko zabawniej ;d
Ja się bardzo wciągnęłam ostatnio każdy odcinek mnie zaskakuje.Pierwszy sezon tez mi się podobał (mimo jak wielu pisze tych niedorzeczności) czekałam na każdy odcinek ,oglądam serial dla rozrywki a nie dla wyszukiwania błędów
Początek pierwszego sezonu to rzeczywiście było mistrzostwo, niestety potem już było coraz gorzej i gorzej. Im dalej się brnęło w serial, tym więcej było żenady i absurdów, a końcówkę sezonu oglądałam już chyba tylko dlatego, że nie mam w zwyczaju zostawiać filmów/seriali nie obejrzanych do końca. Pierwszy sezon przyznam szczerze to naprawdę była miazga i chyba jechałam na samym przewijaniu do przodu.
Ale...
O dziwo drugi sezon mnie zaskoczył, bo poziom rzeczywiście jest dużo lepszy, serial jest ciekawszy i jakiś taki może mniej absurdalny. Nie wiem jak będzie dalej, czy serial utrzyma poziom, ale póki co jest w porządku, oglądam z zaciekawieniem i serial potrafi mnie zaskoczyć nawet czasem.
Mogłabym trochę więcej napisać, ale nie chcę spoilerować :P