PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655968}

The Following

2013 - 2015
7,1 17 tys. ocen
7,1 10 1 17114
5,3 6 krytyków
The Following
powrót do forum serialu The Following

Ktos kto nie hejtuje tego serialu, ani tez nie jest jakims wielkim fanem. Ogladalem rok temu pierwszy sezon, chyba do 7 odcinka (Joe pojechal do duzego domu z wyznawcami) i zastanawiam sie czy wracac do tego serialu. PIerwszy odcinek, to bylo mistrzostwo, potem poszlo mocno w dol i jakos stracilem zainteresowanie. Warto wracac, zrobilo sie ciekawiej?

ocenił(a) serial na 7
wingeddevil

Ja bym obejrzala. Dzisiejszy odcinek drugiej serii uwazam za udany. Nawet bardzo....

ocenił(a) serial na 8
wingeddevil

Drugi sezon jest o wiele lepszy od pierwszego, przynajmniej jak na razie.

ocenił(a) serial na 4
wingeddevil

Nie warto. Oglądam tylko z przyzwyczajenia. Zawsze towarzyszy mi w tle przy codziennych czynnościach, Serial miał dobry początek. Tragiczną kontynuację. Znowu dobrze zaczął się drugi sezon i znów to samo, spada na samo dno. Dla 5 odcinków nie warto.

ocenił(a) serial na 7
wingeddevil

Świetny serial. Oglądam 1 sezon po raz trzeci, a odcinki z drugiego zawsze po dwa razy.

ocenił(a) serial na 10
Artur_Raven

Wróć i oglądaj. W TV jutro na TVN7 o 22 bedzie 6 odc 1 sezonu. Przypomnisz sobie, a potem oglądaj dalej, bo warto!!! 2 SEZON najlepszy!!

ocenił(a) serial na 8
wingeddevil

Jak dla mnie drugi sezon ciekawszy od pierwszego, więc polecam.

wingeddevil

Ten serial jest śmieszny, absurdalny i niedorzeczny. Jak Ci to nie przeszkadza, to oglądaj, bo mimo wszystko wciąga. W każdym razie, lepiej niż do połowy 1 odc nie będzie. Będzie tylko zabawniej ;d

ocenił(a) serial na 10
wingeddevil

Ja się bardzo wciągnęłam ostatnio każdy odcinek mnie zaskakuje.Pierwszy sezon tez mi się podobał (mimo jak wielu pisze tych niedorzeczności) czekałam na każdy odcinek ,oglądam serial dla rozrywki a nie dla wyszukiwania błędów

ocenił(a) serial na 8
wingeddevil

pierwsze 2 sezony ok, ale 3 to juz jakies nieporozumienie wiec odradzam

ocenił(a) serial na 8
vika85

2 sezon dla mnie lepszy

ocenił(a) serial na 7
wingeddevil

Początek pierwszego sezonu to rzeczywiście było mistrzostwo, niestety potem już było coraz gorzej i gorzej. Im dalej się brnęło w serial, tym więcej było żenady i absurdów, a końcówkę sezonu oglądałam już chyba tylko dlatego, że nie mam w zwyczaju zostawiać filmów/seriali nie obejrzanych do końca. Pierwszy sezon przyznam szczerze to naprawdę była miazga i chyba jechałam na samym przewijaniu do przodu.

Ale...

O dziwo drugi sezon mnie zaskoczył, bo poziom rzeczywiście jest dużo lepszy, serial jest ciekawszy i jakiś taki może mniej absurdalny. Nie wiem jak będzie dalej, czy serial utrzyma poziom, ale póki co jest w porządku, oglądam z zaciekawieniem i serial potrafi mnie zaskoczyć nawet czasem.

Mogłabym trochę więcej napisać, ale nie chcę spoilerować :P