PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655968}

The Following

2013 - 2015
7,1 17 tys. ocen
7,1 10 1 17114
5,3 6 krytyków
The Following
powrót do forum serialu The Following

Pierwsze epizody zapowiadały coś o naprawdę wysokiej jakości ale z każdym kolejnym odcinkiem
było coraz gorzej. Pomijam już nielogiczności i fakt, że intryga jest naprawdę... średnia ale z dwóch
mocnych, ciekawych postaci jedna okazała się być pretensjonalną, psychopatyczną wydmuszką a
drugiej jest bardzo mało i mdło. Nie będę się rozpisywał czy analizował bo nie warto. Chciałem po
prostu dać wyraz swojemu rozczarowaniu zwłaszcza, że na początku chwaliłem tą produkcję i
zachęcałem do dania jej kredytu zaufania. Pewnie obejrzę ostatnie dwa epizody sezonu po czym
dam sobie spokój z tym serialem.

ocenił(a) serial na 6
Forc3ofWill

W zasadzie, to mam bardzo podobne odczucia. Przez pierwsze kilka odcinków serial naprawdę zapowiadał się bardzo dobrze, ale później cały sens tego kultu przestał przynajmniej jak dla mnie mieć znaczenie..

ocenił(a) serial na 7
Forc3ofWill

Jak dla mnie jest zupełnie odwrotnie - początkowe odcinki były ok, ale bez specjalnych wrażeń, a im dalej, tym ciężej wytrzymać tydzień bez serialu :)

ocenił(a) serial na 8
blue_turk

mi się podobał od samego początku a ostatni odcinek był naprawde dobra, dużo ciekawej akcji.

ocenił(a) serial na 5
Forc3ofWill

no niestety dla mnie kolejny odcinek to coraz gorzej, niektóre sytuacje są tak beznadziejnie przedstawione ze nie wiem czy sie śmiać czy wyłączyć,

ocenił(a) serial na 2
Forc3ofWill

Zgadzam sie w 100%, nie widzialam jeszcze tyle irytujacych sytuacji, bohaterow i akcji w jednym miejscu(!) Dziwi mnie natomiast fakt ze serial ma tak wysoka ocene ogolna i zdaje sie wiekszosci sie podoba??? Czyzby Joe Carroll zawladnal i ich umyslami?? :D