PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655968}

The Following

2013 - 2015
7,1 17 tys. ocen
7,1 10 1 17131
5,3 6 krytyków
The Following
powrót do forum serialu The Following

O czym 3 sezon

ocenił(a) serial na 8

Zastanawiam się co będzie w 3 sezonie jak juz wszyscy sie wyzabijaja,,,,

szymek_23

Jak już wszyscy się powybijają, to w 3. sezonie okaże się, że tylko nam się wydawało, a oni uciekli. Jak Joe - o czym dowiedzieliśmy się na początku sezony 2. :-D

ocenił(a) serial na 8
kingi1

nie no, jak ożywią Emmę to to już będzie żenada :P

ocenił(a) serial na 10
Sathyriasiska

Racja...

ocenił(a) serial na 7
Sathyriasiska

Nie nooo dostała nożem w brzuch, wypadła z ok 8 metrów, upadła na bruk a na koniec dostała drewnianym kołkiem w żebra - nie ma opcji żeby przeżyła :D no chyba że magia Korban na niej zadziała :)

and_she

Magia Korban albo szalona wyobraźnia scenarzysty :-)

ocenił(a) serial na 7
kingi1

Też jest taka opcja :D Im głupszy tym serial tym chętniej go oglądam :)

ocenił(a) serial na 8
and_she

no skoro Claire przeżyła to ciachanie nożem po brzuchu, to może i pójdą o krok dalej i ożywią Emmę :P
nie no żartuje, wiadomix, że to już by było przegięcie pały :P

and_she

jakby tak dla pewności ją jeszcze autkiem przejechali w tę i z powrotem..szanse na przeżycie byłby jeszcze mniejsze, ale..to przecież telenowela sensacyjna (termin zapożyczony, ale niezmiernie przypadł mi do gustu ;)..i mogą w każdej chwili kogoś w cudowny sposób ożywić :)

ocenił(a) serial na 7
laieboy

To jest dopiero myśl :D scenarzysta kalosz że o tym nie pomyślał, oczekujmy zatem zmartwychwstania ;)

and_she

myślę, że dojdzie do ożywienia w trzecim sezonie..będzie jakieś super duper zaskoczenie..jak z claire w obecnym sezonie ;)))
ja tam czekam z niecierpliwością xD

ocenił(a) serial na 7
laieboy

Teraz bliźniaki będą dźgać Claire w każdym odcinku (ta to ma dopiero ciekawe życie ) a i tak Ryan ją ocali (wszak do 3 razy sztuka) :D :D :D

laieboy

żeby było super-duper, to ożywią kogoś, kto zmarł dawno temu w pierwszym sezonie :-)

ocenił(a) serial na 7
kingi1

Też tak sądzę, na pewno jest to postać która już się przewinęła ;) poczekamy do jesieni to zobaczymy :D

ocenił(a) serial na 7
szymek_23

No to dowalili z tym ostatnim odcinkiem :D hahaha
Obstawiam, że scenariusz idzie ku "Milczeniu owiec" kto widział i zobaczy ten odcinek będzie wiedzieć o co chodzi :D

ocenił(a) serial na 10
and_she

Pewnie będą kręcić film o Joe i Rayanie i Caroll jakoś ucieknie.

ocenił(a) serial na 5
Robert831231

Sara z Prison Break miała odcięta głowę i ja wskrzesili wiec u Emmy to tylko draśniecie a poziom serialu tak wystrzela poziomem kretynizmu ze nic mnie nie zdziwi... mimo wszystko zobaczę 3 sezon oby był finałowy :D

ocenił(a) serial na 8
and_she

widziałam Milczenie Owiec, ale w sumie nie wiem do czego nawiązujesz? możesz to jakoś wyjaśnić? ;)

ocenił(a) serial na 7
Sathyriasiska

No gliniarz i psychopata podejmują współpracę żeby znaleźć innego psychopatę :D

ocenił(a) serial na 8
and_she

a, no tak ;p

ocenił(a) serial na 7