PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655968}

The Following

2013 - 2015
7,1 17 tys. ocen
7,1 10 1 17132
5,3 6 krytyków
The Following
powrót do forum serialu The Following
Morgan_94

źródło

ocenił(a) serial na 6
kamil_san

http://www.teleman.pl/program-tv/stacje/TVN?date=2013-12-03

Może wreszcie uda mi się zmusić resztę rodziny do obejrzenia ;)

Morgan_94

Tylko czemu 10.12 we wtorek jest seria Burn Notice, porąbał ich?

kamiloza

Prawdopodobnie od stycznia kontynuowany będzie serial, który zgromadzi większą widownię. Ale to tylko moje przypuszczenia

Morgan_94

Mam taką nadzieje.

kamiloza

TVN puści tylko pilota.

crazy_mary

Nie czaje, po kiego grzyba pokazywać pilota, a dalej nie. No głupota straszna.

adamo001

Ciąg dalszy wyemitują na TVN 7

crazy_mary

A skąd ta wiadomość? Przepatrzyłem cały program i nie widać nic.

ocenił(a) serial na 8
adamo001

To jest ku*esko podłe dawać pilota a za tydzień zupełnie inny serial ;/

Starrlight

Niestety tvn jest żenujący...

kamiloza

Nie wiem kiedy, ale również słyszałem że serial będzie kontynuowany na TVN7, więc jest nadzieja :D

rpd0

czyli jest sens w ogóle dzisiaj siadać przed tv czy nie bo właśnie natknąłem się na reklamę tego serialu słyszałem że ma ciekawe momenty ale jak mam obejrzeć pilota w tv a później szukać po necie to dziękuje bardzo jakie to polskie ....
Jedyną stacja która w miarę ogarnia czasowo daty premiery w PL jest fox ze swoim serialem o zombie

ocenił(a) serial na 7
Mati_cmg

A całą resztę seriali można obejrzeć na kinomaniaku, z napisami i bez wkurzających reklam.

PIOTREKPK19

Oglądam tam większosć seriali ale jest to wkurzające ze nie ma ciekawych seriali dla ludzi płacących abonament.
Powiem ci szczerze ze mam NC+ tylko dla sportu bo seriale i filmy i tak mozna zobaczyć w necie tak jak piszesz nie jest to jednak to samo

PIOTREKPK19

Na Kinomaniaku jest z lektorem.

Mati_cmg

W dodatku serial będzie kontynuowany dopiero w marcu. Pomyślałem sobie, że w końcu obejrzę coś konkretnego na TVN, a tutaj taki zawód. To będzie krótka piłka, jeśli pilot mi się spodoba, pewnie obejrzę w internecie, jeśli nie, to pewnie po tygodniu zapomnę, żeby w marcu włączyć ten TVN 7.

Starrlight

DOKŁADNIE, wczoraj się tak zdenerwowałam. Po kiego grzyba to dawali i na koniec taki oto komentarz, że resztę odcinków będzie można oglądać w marcu przyszłego roku! CO TO MA BYĆ? Do tego czasu to ja zapomnę o co biegało w tym serialu! Dlatego nie myślę tak długo czekać, dzięki Bogu mamy INTERNET!

ocenił(a) serial na 8
JOANNA108

Pojęcia nie mam co to miało znaczyć, kompletne chamstwo i ignorancja widzów;/
A potem pie*dolenie o piractwie w internecie hahhhaa!

ocenił(a) serial na 8
crazy_mary

Wiesz od kiedy?

Sathyriasiska

TVN wyemituje tylko pilot serialu, a cały serial zobaczyć będzie można dopiero od marca w TVN7 ;)

ocenił(a) serial na 8
ailimenna

wtf...gdyby dali na innym kanale, ale chociaż jeszcze od przyszłego tygodnia...\
idiotyzm totalny. buractwo z tvnu :-)

ailimenna

a może łaskawie tak źródło tych waszych rewelacji że bedzie dopiero w przyszłym roku dalsza częśc? The Following tvn ma genialnych tłumaczy :D

GalaQXus

Informacja została podana podczas prezentacji zwiastuna pilota. Źródła pisanego nie znalazłam, także musisz uwierzyć na słowo. :D

ailimenna

Tak, na TVN7 od marca, a ja już się cieszyłam, ale żenada :/

ocenił(a) serial na 8
Claudia_9513

żenada. no ale widziałam już całość, więc przeżyję. do tego czasu będę już pewnie na bieżąco z połową 2 sezonu :D

Sathyriasiska

Olewam ich, ściągnę sobie z neta w wersji z napisami. Nie będę czekać trzy miesiące..

ocenił(a) serial na 8
kamiloza

polecam :) ja cały 1 sezon obejrzałam chyba w 2-3 dni :P

ocenił(a) serial na 8
Sathyriasiska

Dla Kevina Becona to mozna w jeden dzień ;D
Co za idiota wymyslił teraz dawac pilota a kontynuowac na innym kanale i to od marca!

ocenił(a) serial na 8
Starrlight

idiota z tvnu :P

mnie tam Bekonik akurat w tym serialu nie rusza (choć ogólnie bardzo lubię tego aktora za inne role), natomiast ubóstwiam Jamesa Purefoya, który gra Joe. ze względu na niego tak podobał mi się 1 sezon i czekam niecierpliwie na 2 :P

Starrlight

Wczoraj obejrzałam 1 odcinek i bardzo mi się podobał a teraz się okazuje że mam czekać do marca? Chyba tvn poj***ło ;/ Myślałam że w końcu puścili coś ciekawego a tu taka lipa.

ocenił(a) serial na 8
alienowa

Mnie tak samo bardzo się podobał i zaciekawił, 4 miesiące przed własciwą emisją dają pilota jak gdyby nic i pokazują gdzie mają widzów, mega mega podłe ;/

ocenił(a) serial na 8
alienowa

I właśnie w koncu coś ciekawego bo na tvn potrafią emitowac tylko zasrane polskie seriale ;/

ocenił(a) serial na 8
Starrlight

zobacz sobie w necie :-)

Starrlight

Już mi się znudziły te ich ramówki, w kółko to samo puszczają ;/ Obejrzałam sobie na necie 2 kolejne odcinki i naprawde serial zapowiada się ciekawie ;) Zanim puszczą kolejne odcinki 1 sezonu to ja już będe w 2.

ocenił(a) serial na 8
alienowa

zobacz sobie w necie :-)

Sathyriasiska

I tak zrobiłam ;) Ale czasem lubie włączyć tv i obejrzeć coś ciekawego ale na tvn rzadko można liczyć.

ocenił(a) serial na 8
alienowa

dziś Władca Pierścieni :P

ailimenna

niestety masz racje, Cyklop po odcinku wspominal ze trzeba czekac do wiosny :(

ocenił(a) serial na 8
Morgan_94

Zbliża się faktyczna emisja serialu w TVN7, w czwartek o 22.05.
Ciekawi mnie czy po tym idiotycznym zabiegu ze strony TVN będziecie oglądać serial z TVN7, czy jednak nie, czy zdążyliście go obejrzeć już wcześniej.

Gdyby TVN emitował go wtedy oglądałbym go. Co prawda krzyżował mi się z "Arrow" na Universal Channell, ale on miał powtórki dzień później o podobnej porze. Przy tej emisji "Following" przegra u mnie z ósmym sezonem "Dextera" na C+. Notabene "Dextera" też zaczynałem oglądać z TVN, ale zanim ten się w końcu wyjajił z wyemitowaniem trzeciego sezonu, sezony 3-6 zdążyłem nadrobić na 13th Street. Nie ogarniam polityki TVN - zaczynają seriale, lecz ich nie kończą, a teraz jeszcze emitują piloty z dopiskiem następny odcinek za pół roku...