PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655968}

The Following

2013 - 2015
7,1 17 tys. ocen
7,1 10 1 17131
5,3 6 krytyków
The Following
powrót do forum serialu The Following

Przez cały odcinek czuć, że jest to tzw. zapchajdziura. Nowy kultysta pojawia się tylko po to, żeby zginąć. Jego żona ma tak sugestywne ujęcia (szczególnie scena, gdy zostaje sam na sam z komputerem FBI), że cały czas wiadomo po czyjej jest stronie. A wątek z hetereseksualnymi bi-gejami już całkiem bez sensu...

Na plus można za to zaliczyć, że trzymają się sprawdzonych, hollywoodzkich standardów i czarny glina ginie jako pierwszy. :D

ocenił(a) serial na 10
StefanMewa42

A mnie się podobało oglądam "Krzyk" w odcinkach :D

ocenił(a) serial na 5
Robert831231

właśnie brakuje mi neve campbell jako sidney prescott w tym serialu. fajnie byłoby, gdyby kevin ją zatrudnił w podobnej roli.

ocenił(a) serial na 10
raven46

Weston jest prawie jak Dewey :0 Mam nadzieje ze w ostatnim odcinek zrobią coś tak mocnego jak na końcu w jedynce Krzyku. Chociaż w sumie o to, chyba nie ma co się martwić

StefanMewa42

po to się dzisiaj zarejestrowałeś aby pisać głupoty, gratulacje

ocenił(a) serial na 6
ramzesik

Zgadzam się z Tobą. Moim zdaniem odcinek dobry. Serial będzie można ocenić dopiero po 6-7 odcinkach.

ocenił(a) serial na 6
pillar_88

ja zaczynam sie wkrecac konkretnie, licze ze przykuja moją uwage jak chocby homeland czy breaking bad

dadas88

Serial trochę za nudny jak dla mnie i raczej kończę z jego oglądaniem.

ocenił(a) serial na 6
elenkaa

a moze zbyt wymagający? nie chce byc zlosliwy,ale patrzac na obejrzane przez Ciebie seriale, to zdecydowanie nie sa to ambitne produkcje. wiekszosc przynajmniej. no offence

dadas88

Oczywiście spodziewałam się złośliwych komentarzy po mojej opinii, więc proszę bardzo, możesz pisać co chcesz i tak mnie to mało interesuje. Dla mnie jest nudny i tyle.

ocenił(a) serial na 6
elenkaa

Jak zaznaczyłem nie jest złosliwy. To,że ktos woli 90210 czy Jess i chłopaki, nie zaglebiajac sie w seriale typu Homeland czy Breaking Bad(które sa jednak bardziej wymagajace) swiadczy tylko i wylaczenie o tym w jaki sposob lubimy,aby serial na nas oddziałowywał. I tak jak pisze, wolisz te mniej wymagające i ok.

dadas88

Nie zaznaczyłeś, że nie jesteś złośliwy, tylko, że nie chcesz być złośliwy, a i tak byłeś :) I dlaczego akurat bierzesz pod uwagę z moich seriali te, które mają najniższą ocenę? Np. 90210 ma u mnie ocenę 6, a nie oglądam tego dlatego, że jest to serial ciekawy dla mnie, tylko tak już mam, że jak oglądam jakiś serial przez kilka sezonów, to chcę go dokończyć. A zaczęłam go oglądać jako nastolatka i niestety ma się wtedy inny gust :). A Following jest dla mnie na pewno ciekawszy od 90210 i gdybym oglądała go długo to ok, nie byłby zły, ale jak na pierwsze odcinki jest dla mnie nudny. Po prostu nie chcę się wgłębiać w serial, który mnie nie interesuje od początku. A co do "New girl" to jest to czasami śmieszna komedyjka, ale i tak kończę z nią przygodę po drugim sezonie..

ocenił(a) serial na 6
elenkaa

rozumiem. czasem ciężko wyrazić swoje myśli poprzez klawiature. pozdrówki:)

dadas88

No tak, moja wypowiedź jest trochę pogmatwana. Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 9
StefanMewa42

Moim zdaniem serial b.dobry.Uwielbiam tematykę psychologiczną i wczuwanie się w czyjąś wyobraźnie:)