Czy ktoś może mi powiedzieć, czy podnieśli poziom, warto o kontynuować ? Skończyłem na finale 1 sezonu, bo ilość idiotyzmów jakie tam się pojawiały szczególnie w drugiej połowie sezonu, skutecznie mnie odepchnęła od serialu, mimo że pierwsze 3 odcinki były bardzo dobre, szczególnie pilot. Później to już kaplica...Jak to wygląda w 2 sezonie ?
Nie podnieśli poziomu w drugim sezonie :P moim zdaniem jest nawet gorszy od pierwszego. Obejrzałam do końca wprawdzie, ale jeśli Ciebie zmęczyła pierwsza seria to z drugiej raczej nie będziesz zadowolony.
Moim zdaniem 2 sezon jest o wiele wiele lepszy. Podniosłem swoją ocenę z 6/10 do 9/10.
Drugi sezon zatracił nawet walor maniakalnej, idiotycznej śmieszności. Serial już po prostu tylko żenuje. Sama skończyłam oglądanie na 2x04, i tak nie rozumiem czemu tak późno (było w tym jakieś dziwne guilty pleasure).
SPOILER!!!
Ja już po 1 odcinku 1 sezonu stwierdziłem, że to jakiś gniot raczej, ale dam mu szanse i będę oglądał dalej z braku laku. To że w 1 odcinku koles zrobil dziure z chaty do chaty to jeszcze ale że nie postrzeżenie z dziewczyną wyjechał z osiedla na którym jak widać było stało kilkunastu policjantów radiowozów itp i że zakradł się do chaty i pozabijał oficerów pilnujacych tą dziewczynę. Bzdura. Mogli się bardziej postarać...
No ale zobaczę co z tego wyjdzie dalej :)