PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655968}

The Following

2013 - 2015
7,1 17 tys. ocen
7,1 10 1 17113
5,3 6 krytyków
The Following
powrót do forum serialu The Following

Czy ktoś może mi powiedzieć, czy podnieśli poziom, warto o kontynuować ? Skończyłem na finale 1 sezonu, bo ilość idiotyzmów jakie tam się pojawiały szczególnie w drugiej połowie sezonu, skutecznie mnie odepchnęła od serialu, mimo że pierwsze 3 odcinki były bardzo dobre, szczególnie pilot. Później to już kaplica...Jak to wygląda w 2 sezonie ?

użytkownik usunięty
volker92

Nie podnieśli poziomu w drugim sezonie :P moim zdaniem jest nawet gorszy od pierwszego. Obejrzałam do końca wprawdzie, ale jeśli Ciebie zmęczyła pierwsza seria to z drugiej raczej nie będziesz zadowolony.

ocenił(a) serial na 4

Super tak myślałem, dziękuje za odpowiedź ;)

ocenił(a) serial na 8
volker92

s2e01 był obiecujący więc radze zobaczyć :D

ocenił(a) serial na 9
volker92

Moim zdaniem 2 sezon jest o wiele wiele lepszy. Podniosłem swoją ocenę z 6/10 do 9/10.

ocenił(a) serial na 4
volker92

Drugi sezon zatracił nawet walor maniakalnej, idiotycznej śmieszności. Serial już po prostu tylko żenuje. Sama skończyłam oglądanie na 2x04, i tak nie rozumiem czemu tak późno (było w tym jakieś dziwne guilty pleasure).

ocenił(a) serial na 1
volker92

nie - festiwal głupoty w najlepszym wydaniu trwa nadal...

volker92

SPOILER!!!

Ja już po 1 odcinku 1 sezonu stwierdziłem, że to jakiś gniot raczej, ale dam mu szanse i będę oglądał dalej z braku laku. To że w 1 odcinku koles zrobil dziure z chaty do chaty to jeszcze ale że nie postrzeżenie z dziewczyną wyjechał z osiedla na którym jak widać było stało kilkunastu policjantów radiowozów itp i że zakradł się do chaty i pozabijał oficerów pilnujacych tą dziewczynę. Bzdura. Mogli się bardziej postarać...

No ale zobaczę co z tego wyjdzie dalej :)

volker92

Drugi sezon jest już jedynie marną próbą stworzenia na siłę kontynuacji historii jedynie na potrzeby wyciągnięcia kasy od Microsoftu - motyw Windowsa 8 pojawia się tam miliard razy aż do zrzygania. No, ale kasa rządzi...