Fabuła zapowiada się ciekawie i chętnie bym oglądała, ale nie trawię Kevina Bacona.
szkoda bo ja uważam, że to prawdziwa gratka zobaczyć Becona zwłaszcza w serialu telewizyjnym, ale rozumiem, każdy ma swoje zdanie...
Też tak na początku pomyślałem, jakoś nigdy nie lubiłem tego aktora. Ale jak obejrzysz pierwszy odcinek serialu to nie będziesz się mogła doczekać następnych. Mnie pilot zmiażdżył (w pozytywnym znaczeniu oczywiście). Serial zapowiada się naprawdę świetnie.
Rowniez nie bylem co do niego przekonany, jednak po obejrzeniu 2 odcinkow stwierdzam, ze lepszego aktora do tej roli nie mogli dobrac :)
Ja "Bekona" akurat lubię i swoją role zagrał znakomicie. Sam serial zapowiada sie rewelacyjnie. Pilot serialu był naprawde rewelacyjny i oby utrzymali ten poziom. Dawno nie oglądałem tak dobrego serialu kryminalnego ... po za tym świetnie oddaje amerykanską rzeczywistość czyli kraj świrusów ... jakby nie było w tym kraju jest najwiecej seryjnych morderców.
Zdecydowanie popieram. To przyjemność oglądać Go znowu na ekranie i to w dobrej roli, chociaż czasy świetności ma już za sobą.
Tutaj, jest nie do poznania. Zarówno z wyglądu, jak i z gry aktorskiej. Zupełnie inny aktor. Genialny film!