PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655968}

The Following

2013 - 2015
7,1 17 tys. ocen
7,1 10 1 17131
5,3 6 krytyków
The Following
powrót do forum serialu The Following

TYLKO NIE KEVIN BACON

użytkownik usunięty

Fabuła zapowiada się ciekawie i chętnie bym oglądała, ale nie trawię Kevina Bacona.

Spróbuj się przełamać, naprawdę warto. :)

ocenił(a) serial na 8

Popieram przedmówcę, pilot jest moim skromnym zdaniem świetny

Tak samo pomyślałem, wszystko fajnie super, byle nie on.

Ja sądzę że Kevin pasuje do tej roli idealnie : )

ocenił(a) serial na 7

szkoda bo ja uważam, że to prawdziwa gratka zobaczyć Becona zwłaszcza w serialu telewizyjnym, ale rozumiem, każdy ma swoje zdanie...

Też tak na początku pomyślałem, jakoś nigdy nie lubiłem tego aktora. Ale jak obejrzysz pierwszy odcinek serialu to nie będziesz się mogła doczekać następnych. Mnie pilot zmiażdżył (w pozytywnym znaczeniu oczywiście). Serial zapowiada się naprawdę świetnie.

ocenił(a) serial na 9

Rowniez nie bylem co do niego przekonany, jednak po obejrzeniu 2 odcinkow stwierdzam, ze lepszego aktora do tej roli nie mogli dobrac :)

ocenił(a) serial na 9

Ja "Bekona" akurat lubię i swoją role zagrał znakomicie. Sam serial zapowiada sie rewelacyjnie. Pilot serialu był naprawde rewelacyjny i oby utrzymali ten poziom. Dawno nie oglądałem tak dobrego serialu kryminalnego ... po za tym świetnie oddaje amerykanską rzeczywistość czyli kraj świrusów ... jakby nie było w tym kraju jest najwiecej seryjnych morderców.

Ja z kolei Kevina ubóstwiam już od wielu wielu lat. Tylko ze względu na niego zaczęłam oglądać :)

ilco

Zdecydowanie popieram. To przyjemność oglądać Go znowu na ekranie i to w dobrej roli, chociaż czasy świetności ma już za sobą.

ocenił(a) serial na 6

+ 1 osoba nademna ^

ocenił(a) serial na 9

zgadzam się z tobą nie mogę go jakoś strawić w tej roli :x

Jak nie trawisz to nie ogladaj - proste

ocenił(a) serial na 9

mi jest on obojętny ale do tej roli pasuje idealnie

ocenił(a) serial na 4

Tutaj, jest nie do poznania. Zarówno z wyglądu, jak i z gry aktorskiej. Zupełnie inny aktor. Genialny film!

yasmeenka

bardzo dobry serial , nie uważacie, że ten serial podobny jest trochę do dextera i mentalisty?