PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655968}

The Following

2013 - 2015
7,1 17 tys. ocen
7,1 10 1 17144
5,2 4 krytyków
The Following
powrót do forum serialu The Following

z każdym odcinkiem co raz bardziej mnie denerwuje, jeden wielki spisek, jakiś psychol zamanipulował pełno ludzi, w tym policjantów itd. ciekawe kiedy okaże się, ze prezydent i papież należą do spisku ;-)

ocenił(a) serial na 5
Przemek_Owczarski

jeśli kogoś kręcą filmy w których rozbraja się bombę w ostatniej sekundzie i wystrzeliwuje się milion naboi z sześciostrzałowego pistoletu to będzie zachwycony, oczywiście tam nie ma takich scen, to nowszy film więc jest inny sposób naiwności, ale to tego typu

Przemek_Owczarski

Popieram 100%!!!Zdzierzylem do piatego odcinka.Na szóstym sie wku....i przewinalem na 15 odcinek i zonk a tam w kółko to samo czyli nic żenada a koncówka to DNO I WODOROSTY!

ocenił(a) serial na 5
lupus198116

ja zobaczyłem cały pierwszy sezon, z trudem, ale zobaczyłem, naiwnie liczyłem, że coś się zmieni na lepsze mimo, że było tylko co raz gorzej... psychol jest nieśmiertelny, można do niego strzelać, ciąć go, wbić w niego noże, widelce itd. a jemu nic, oczywiście inni umierają nawet od draśnięć ;-) nie wiadomo skąd psychol brał kasę, pewnie z tego samego źródła co kolt milion naboi, czyli z fantazji reżysera ;-) szczerze mówiąc nie przypominam sobie kiedy ostatnio oglądałem tak naiwny i przewidywalny serial...

Przemek_Owczarski

przecież to rozrywka! sam oglądam "The Following" z przyjemnością. widzę mnóstwo absurdów, czasem się zaśmieję, ale w serialu czysto rozrywkowym nie oczekuję prawdopodobieństwa.

ocenił(a) serial na 6
mihta

Ja równiez oglądam z zainteresowaniem choć faktycznie serial jest czasem absurdalny. Ale tematyka interesujaca.

ocenił(a) serial na 8
klaudia2251

LOL, ale się spinacie. Już od początku wiadomo było, że nie będzie to zbyt realistyczny serial. :) A ogląda się nadzwyczaj przyjemnie. :)