No niestety, ale to kolejny przykład tego jak lewicowa polityka próbuje wpychać się na siłę do naszego życia, nawet jeśli chcemy tylko odpocząć po pracy i po prostu obejrzeć jakiś serial. "The Good Doctor" zaczyna się znakomicie jako serial o młodym, utalentowanym lekarzu z autyzmem, który rozpoczyna swój zawód i mimo wielu trudności szokuje swoimi niezwykłymi zdolnościami. Jednak wraz z kolejnymi sezonami coś się zmieniło i nie jest to już ten sam serial. Zamiast tego co prawie każdy odcinek otrzymujemy pełną dawkę lewicowej propagandy. Znajdziecie tu dosłownie wszystko czym wojują w mediach lewicowi politycy. Czyli wszyscy biali są rasistami, lgbt górą, jest 520 płci, wszędzie panuje ogromny patriarchat, a kobiety (podobnie jak każdy kto nie jest biały) muszą być 20 razy lepsze, żeby chociaż mieć szansę na awans. Nie doszedłem jeszcze do uchodźców i różnicy w zarobkach, ale chyba już nie mam siły na ten szajs.
Serial stanowi idealne podsumowanie jak lewica postrzega świat i na szczęście te postrzeganie nie ma nic wspólnego z rzeczywistością i wie o tym każdy zdrowy człowiek, który wiedzę woli opierać na faktach i logice niż na serialach netflixa i wyobrażeniach komunistów.
Dzieciom absolutnie tego nie puszczać. Serial 18+ ze względu na silne manipulacje, przed którymi część dzieci może nie umieć jeszcze się bronić.
Zapraszam do Grey's anatomy, tam zobaczysz lewactwo i "ono". Fajnie zakończyli ten serial, aż tak dużo lewactwa tu nie było. Czy chcemy czy nie świat staje się coraz bardziej poprawny, jeszcze trochę i samym spojrzeniem będziemy krzywdzić ludzi :)
"O tym jak polityka niszczy rozrywkę..." Rozrywkę niszczą raczej tacy jak Ty frustraci, którzy w KAŻDEJ produkcji, niezależnie od jej tematu i tonu, muszą dopatrywać się polityki i o niej mędzić, w dodatku w sposób do wyrzygania przewidywalny.
Typowy lewak, który potrafi tylko obrażać. Oczywiście że chłop ma rację. Od 4 sezonu nie da się tej papki lewackiej oglądać. Wszyscy biali to rasiści, a wszyscy czarni to biedne aniołki. A anjgorsza ta Brown. Uważa się za niewiadomo kogo, tylko dlatego że jest czarna.
Nie każdej, ale rzeczywiście jest tego sporo. Jednak jeśli nie dostrzega się manipulacji i propagandy to niestety oznacza to, że jest ona skuteczna, bo właśnie taki między innymi jest jej cel, aby przeciętny widz to obejrzał i nie zorientował się, że ktoś mu pierze mózg. W ocenionym przeze mnie serialu pojawiły się wszystkie wątki, o których wspomniałem w moim komentarzu. Chcesz mi powiedzieć, że tych wątków nie było czy chcesz powiedzieć, że nie są to wątki, którymi wojuje obecnie lewica na całym świecie? Jeśli uważasz, że nie mam racji to śmiało, powiedz wprost, że tych wątków nie było w tym serialu, albo powiedz wprost, że nie należą one do strefy politycznej wojny. Odpowiedz i pomyśl czy próbujesz okłamać mnie, użytkowników tego forum czy może samego siebie?