PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=698138}

The Knick

2014 - 2015
8,0 34 tys. ocen
8,0 10 1 33535
8,1 18 krytyków
The Knick
powrót do forum serialu The Knick

3 sezon??

ocenił(a) serial na 8

witam, wiadomo coś może o 3 sezonie, wydaje się że wszystkie wątki są zamknięte oprócz barrowa- te ręce to może być hiv.. i jak myślicie a może producenci serialu coś mówili co z thackerym? przeżył czy nie? bo berti dał jeszcze adrenalinę ale potem jest zasugerowane ze nie przeżył...

ocenił(a) serial na 7
Janusz21

Jakie znowu hiv? Pierwsze znane przypadki to jest 70 lat później niż akcja the Knick.

ocenił(a) serial na 8
zdystansowany

a mi sie skojarzyło z mieśniakami kaposiego... bo chodził do burdelu uprawiał seks z prostytutką więc o tym pomyslałem...

ocenił(a) serial na 9
Janusz21

Nie wiadomo nic o 3 sezonie.

ocenił(a) serial na 8
Janusz21

Przy ujęciu na ręce barrow mówił że często badał się aparatem do prześwietleń, jeżeli dobrze kojarzę to te wczesne wersje było rakotwórcze, czyli moje naturalne przypuszczenie to rak skóry. Prawdę mówiąc wydało mi się to oczywiste od razu.

ocenił(a) serial na 8
Janusz21

when-will.net/tv-series/2337-will-the-knick-season-3-start-soon-release-date.htm l tyle na temat jak na razie nic nie wiadomo ewentualnie można się zapisać i czekać na informacje na maila

ocenił(a) serial na 8
Janusz21

Zamówiony jest scenariusz do pierwszego odcinka sezonu trzeciego. Pewnie w zależności od tego jaki będzie, nastąpi decyzja o trzecim sezonie.

ocenił(a) serial na 8
netopolina

no to pewnie chcą to zrobić bez thackerrego i chcą sprawdzić czy serial pociagnie bez niego