PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=698138}

The Knick

2014 - 2015
8,0 33 tys. ocen
8,0 10 1 33446
8,1 18 krytyków
The Knick
powrót do forum serialu The Knick

Jak wrażenia po pierwszym odcinku? Zapraszam do dyskusji.

emo_waitress

Cóż, w takim razie sobie Sapkowski jeszcze pewnie trochę poczeka ;)

W Evie Green już się dawno zakochałem i akurat w jej przypadku specjalnych zachwalań mi nie trzeba ;) Ale to co piszesz o samym serialu brzmi zachęcająco więc myślę, że się skuszę. Nie wiem tylko kiedy znajdę trochę czasu, żeby sobie na spokojnie zerknąć, bo teraz będę miał dość napięty grafik :/ Ale dzięki za rekomendację :)
Pozdrowionka!

Dwight_

Uwierz mi, Pani Green nie zeszmaciła się w tym serialu, mało tego, sceny, w których tam zagrała, a których nie będę ci spojlerować wyniosły jej talent aktorski na jeszcze wyższy poziom. Ten serial należy do niej i Eva odwaliła kawał dobrej roboty. Stawiam ją w PD na równi z Cranstonem z Breaking Bad - taki sam poziom zaangażowania w rolę.
Papatki :)

ocenił(a) serial na 8
Registeel

Wrażenia całkiem nieźle, czekam na drugi odcinek.

ocenił(a) serial na 7
Registeel

Całkiem niezły, czarnoskóry doktor mnie drażnił, bo to przekłamanie, ale nie będę narzekać i przymknę na to oko, dużo osób pisało, że krwawe, aż niektórym się słabo robiło, natomiast ja sobie usiadłam przed telewizorem, zajadałam się kanapką i nawet powieka mi nie drgnęła, czy to czyni ze mnie nieczułego potwora?? ;) Czekam na kolejne odcinki.