PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=849662}
7,8 95 tys. ocen
7,8 10 1 94572
7,6 52 krytyków
The Last of Us
powrót do forum serialu The Last of Us

Nie gralem w gre i po obejrzeniu dzisiaj 1 odcinka boje sie, ze to bedzie kolejne nudne postapo jak np walking dead.
Akcja serialu toczy sie 20 lat po wybuchu pandemii czyli znowu pomijamy najlepsza akcje :-(

Wolalbym serial o tym jak rozprzestrzenia sie wirus i jak walczy z nim wojsko ale latwiej i duzo taniej jest zrobic kolejny dramat o lazeniu paru osob po zgliszczach

adik390

Bo to jest POST-apo. A Ty byś chciał zobaczyć samo "apo". Ato in statu nascendi… ;-)

ocenił(a) serial na 3
adik390

Mam te same wrażenia.

adik390

Rozumiem wasze obawy, ale kompletna historia to wynagradza. Jestem fanem The Walking Dead ale Last of Us to dla mnie postapo idealne. Poczekajcie na Clickersów w kolejnym epizodzie. Szwędacze to przy tym parodia zombie. :)

ocenił(a) serial na 9
adik390

Dokładnie mam te same obawy. To intro było dla mnie strasznie ciekawe i niesamowicie byłem rozczarowany przeniesieniem 20 lat w przód. Jak już akcja się przeniosła w czasie, to momentami naprawde się nudziłem. Mam nadzieję że jednak będzie działo się coś wyjatkowego i nie będzie to typowy serial o zombie

ocenił(a) serial na 6
adik390

Dobrze prawisz...kolejny podobny film i dalej przewidywalny

użytkownik usunięty
adik390

Nie ogladaj po prostu.

adik390

serial jest dobry, duzo lepszy niz wiekszosc papki netflixowej ale znowu w 2 odcinku mnie bolalo ze odcinek trwal 50min z czego ponad 30min chodzili po ruderach i gadali o pogodzie ;-(
a mogli np. pokazac ta akcje o ktorej wspominal wojskowy, o pogryzionych pracownikach

adik390

Ten serial to przede wszystkim marketingowy majstersztyk. Już po pierwszym odcinku miał na filmwebie ponad osiem. Gdyby nie fani gry i mocna pompa przeszedłby bez echa. Oceniając go czysto filmowo to nędza.

adik390

Zgadzam się, serial tylko dla fanów gry. No i marketingowe mistrzostwo świata.

adik390

3 odcinki za nami czyli 3,5h godziny jakos, czyli tyle co 2 filmy a w tym serialu dalej nic ciekawego sie nie wydarzylo, nie wiem czy bede dalej ogladac ten nudny dramat bo szkoda czasu