The Last of Us (2023)
The Last of Us: Sezon 2 The Last of Us sezon 2, odcinek 1
odcinek The Last of Us (2023)

The Last of Us | Przyszłe dni

Future Days 59m
6,6 2,4 tys. ocen
6,6 10 1 2402
The Last of Us
powrót do forum s2e1

Cały od odcinek tylko po to by przemycić lesbijskie treści. Do czego zmierza kino :(

ocenił(a) serial na 9
majoranek

W grze (materiał źródłowy) było dokładnie tak samo, mało tego, gość, który się sadził do dziewczyn na drugi dzień przepraszał Elie i nawet zrobił jej kanapki na patrol. Dina to nie lesba tylko bi, ale dziwi fakt, że woli Elie niż Jessego, jeszcze do serialu wzięli na prawdę ładną dziewczynę. Dina była dużo bardziej przyziemnej urody niż aktorka, która gra w serialu. Tu masz scenę z gry - https://www.youtube.com/watch?v=0Y0x5Os768c, praktycznie oddana 1 do 1.

Gustlyk

Dziękuję za pełne wyjaśnienie, ale niesmak pozostał :) , bo reżyser decyduje jakie wątki chce pielęgnować.

ocenił(a) serial na 8
Gustlyk

Dina w grze była po prostu brzydka....

ocenił(a) serial na 9
Aragorn88

Chciałem to ująć bardziej eufemistycznie, no i to rzecz gustu, pewnie komuś się może podobać taka "koszerna" uroda, ma dziewczyna czym oddychać (chodzi mi o nos). Twarzy użyczyła Cascina Caradonna.

Gustlyk

Drugi odcinek już znacznie lepszy. Mało homo-kontentu, a więcej "mięska". Zatem zaryzykuję epizod trzeci z większa nadzieją na smaczne kino.

ocenił(a) serial na 9
majoranek

Zrezygnowali ze sceny, w której Dina i Ellie migdalą się i jarają blanty w kryjówce, podczas zamieci przed sceną z Abby, Joelem i kijem golfowym, z tego co pamiętam scen homo już nie powinno być, co najwyżej przytulanki jak będą we dwójkę wychowywać dziecko, ale to pewnie w trzecim sezonie.

majoranek

No niestety część druga gry to był jeden wielki przemyt tego typu treści. Szkoda bo popsuli w dużym stopniu grę.

ocenił(a) serial na 10
majoranek

Tak, tylko po to. Sorry, ale w pierwszym sezonie miales caly odcinek z gejami. Jesli jestes chorym homofobem to po co w ohole to ogladasz jak tak Cie to drazni? Zwlaszcze, ze jesli grales w gre, to w grze bylo to samo, wiec wiadomo, ze w serialu bedzie to samo. Jestes sadomaso czy zwyczajnie malo rozwiniety umyslowo?

chaoschaos

Dziewczynko, co to jest za słowo "ohole"?

ocenił(a) serial na 10
majoranek

Chopaczku, biedny i zagubiony, bez rozumku, nie majacy do czego sie przyczepic. Chodzilo o wogole, ale niektorzy maja angielski slownik. Juz, spokojnie. Reszte wypowiedzi zrozumiales, czy cos jeszcze biedaczkowi przetlumaczyc? :< patrz, nawet nie musiales mi odp na pytanie a juz wiadomo zes niedorozwiniety umyslowo. Zycze wszystkiego dobrego. Mam nadzieje, ze tez zaczniesz ogladac rzeczy bardziej dopasowane do twojego poziomu rozwoju, np. Teletubisie :) pa pa !

ocenił(a) serial na 10
majoranek

Ps. Nie czaje po co wyskakujesz z "chlopaczku" skoro gadasz z 49 letnim facetem, kmiocie. Myslales ze uzycie formy damskiej jest obrazliwe, tak? Ha tfu takim meskim szujom i mizoginom. Ja rozumiem, ze bycie takim low lifem bez zycia jak ty, znaczy ze pewnie z kobietami masz malo do czynienia, ale ponizqnie kogos by poczuc sie samemu lepiej, zaczynajqc od gejow, konczac na kobietach...swiadczy tylko o tobie i jak niskim odpadem spoleczenstwa jestes. Idz szoruj kibel i nie zawracaj ludziom gitary.

chaoschaos

Chłopczyku, skąd założenie że grałem w grę?

majoranek

I dlaczego odpowiadasz sam na swoje komentarze?

majoranek

;) ;)

ocenił(a) serial na 10
majoranek

W ktorym momencie odpowiedzialem na swoj komentarz, kiedy tylko odpowiedzialem na twoj w 2 cz.?? Masz ty rozum? A nie, czekaj, kogo ja pytam hahaha

chaoschaos

Spieszę z wyjaśnieniem, bo faktycznie korzystanie z forum nie jest łatwe. 1) Cytat "maf2
majoranek No niestety część druga gry to był ..." to oznacza że Użytkownik maf2odpowiada uż. majoranek, że to on grał w tę grę. Trudne, ale da się to zrozumieć. 2) Napisałeś, cytat"chaoschaos
ocenił(a) serial na 10
majoranek Ps. Nie czaje po co wyskakujesz z "chlopaczku" skoro ga..." Ja napisałem "dziewczynko", a Ty w odpowiedzi "chłopaczku", zatem odpowiadasz sam sobie - co należało udowodnić. Ale wróćmy do meritum, odpowiadam na twoje pytania, po kolei:

majoranek

a) . "Jesli jestes chorym homofobem to po co w ohole to ogladasz jak tak Cie to drazni? " - gdybym nie obejrzał to nie mógłbym się wypowiedzieć" b) "Jestes sadomaso czy zwyczajnie malo rozwiniety umyslowo?" Nie i nie. c) "Myslales ze uzycie formy damskiej jest obrazliwe, tak?" Oczywiście, że nie. To były wszystkie Twoje pytania. takie spin-off'y nie dotyczące fabuły ale odpowiedziałem najlepiej jak mogłem.

ocenił(a) serial na 10
majoranek

I kto tu odp na swoj komentarz? No bezmozg.

chaoschaos

Właśnie mój Tata przeczytał Pana wypowiedzi i skierowane do mnie obelgi. Prosił, żeby Panu napisał teraz tylko to Art. 212 i 216 KK. Prawnikowi się nie odmawia. Do zobaczenia.

ocenił(a) serial na 10
majoranek

Spoko, jestem adwokatem. Czekam na pozew. Chopczyku.