The Last of Us (2023)
The Last of Us: Sezon 2 The Last of Us sezon 2, odcinek 4
odcinek The Last of Us (2023)

The Last of Us | Dzień pierwszy

Day One 53m
5,9 937  ocen
5,9 10 1 937
The Last of Us
powrót do forum s2e4

Ten odcinek to cios w twarz dla widza, który chciał oglądać konkretną fabułę, a nie nachalną propagandę. Połowa czasu ekranowego to festiwal ideologii: tęczowe flagi, łopatologiczne sceny i próba wciskania na siłę tematów, które nijak nie wnoszą nic do historii. Rozumiem, że w grze coś podobnego było, ale tutaj to już ordynarna promocja i normalizacja wszystkiego, co tylko teraz „wypada” pokazać. Dla mnie to koniec – dziękuję za taki serial. Szkoda, bo potencjał był, ale został utopiony w ideologicznym sosie. A sam odcinek? Nudny jak flaki z olejem.

dominik_643

Wszystko się zgadza

ocenił(a) serial na 8
dominik_643

Jestem tego samego zdania. Dalsze oglądanie tego serialu to tylko strata czasu.

ocenił(a) serial na 7
dominik_643

Zagraj w grę, to się dowiesz że Ellie jest les, a Dina Bi. I w grze również spali ze sobą

ocenił(a) serial na 8
Jaszczur1985

tak wlasnie jezyk i gramatyka nie nadazaja za przemianami ..... no chyba, ze ty nieukiem jestes, po prostu ;))))

ocenił(a) serial na 1
Jaszczur1985

Tylko że w grze potrafi to przedstawić w mniej nachalny sposób, i nie rzucało się tak to w oczy, sceny intymne były tłem i tylko krótkim dodatkiem, przerywnikiem. Ba same sceny nie były w ogole w całości ukazane. Jeszcze te durne teksty o tacierzynstwie i te tęczowe flagi na ulicach xddd

ocenił(a) serial na 7
dominik_643

Powiem szczerze, że ciężko się to oglądało. Myślę, że nikt nie miałby za złe, że główna bohaterka ma taką a nie inną orientację, ale wciskanie na siłę ideologii w takiej formie jest zwyczajnie niesmaczne. To męczy ludzi, co przekłada się na powolny upadek tego serialu.