The Last of Us: Sezon 2 The Last of Us sezon 2, odcinek 6
odcinek The Last of Us (2023)

The Last of Us | Cena

The Price 1h
7,4 2,5 tys. ocen
7,4 10 1 2450
The Last of Us
powrót do forum s2e6

Joel

ocenił(a) serial na 6

Joel robi robotę w tym serialu. I niestety bez niego nie ma tutaj postaci, której kibicuję. Śmierć Joela jest zgodna z grą- to musiało się stać. Jednak trzeba to powiedzieć wyraźnie, Pedro Pascal niesamowicie zagrał rolę ojca, troskliwego, gotowego oddać życie za swoje przybrane dziecko. Ellie, krnąbrne i niesforne dziecko, nieraz dające mu w kość a jednak ta jego miłość do niej była niezachwiana. Niesamowicie oddał w postaci Joela właśnie te ojcowską miłość. Ja się wzruszyłem

ocenił(a) serial na 7
morusinionosz

zgadzam się. Pedro to było 60% tego serialu. Teraz robi się z tego coraz bardziej The Walking dead dla młodzieży. Irracjonalne zachowana bohaterów prowadzą do abstrakcyjnych sytuacji. Jak tego robi się coraz więcej to grono myślących widzów maleje.

ocenił(a) serial na 6
tatamuminka

niestety ostatni odcinek tylko potwierdza Twoje słowa, tragedia co zrobili z tą historią. Polecam opis 7 odcinka na youtube na kanale 300Kultura - idealnie to ujęli

morusinionosz

Oni go wskrzesili czy jak? Nie znam gry, obejrzałem cały pierwszy sezon  głównie z powodu roli Pascala. Do drugiego jeszcze nie podchodziłem, ale wiem, że jego postać ubili i mi się odechciało to oglądać. To co on tu znowu robi?