PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616932}

The Lying Game

2011 - 2013
7,3 7,7 tys. ocen
7,3 10 1 7696
The Lying Game
powrót do forum serialu The Lying Game

FINAŁ 1 Sezonu

ocenił(a) serial na 7

SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER

Właśnie skończyłam oglądać odcinka! Wow! Od dłuższego czasu podejrzewałam, że Rebekah jest matką bliźniaczek. Ale przez myśli mi nie przeszło, że Sutton może być z nią w zmowie! Teraz mamy 100% pewność dlaczego Sutton jest taką bitch!
Swoją drogą Sutton nieźle sobie zaplanowała całą akcję z nią i Ethanem, i Emmmą ioraz Thaeryem. Trochę szkoda mi Ethana, ale po namyślę stwierdzam, że Thaeyr bardziej pasuje do Emmy.
W ogóle plus dla Thayer za całą akcję z przeszukaniem domu. Widać, że jest silny. I oczywiście Mads.
Mam nadzieję, że zrobią drogi sezon i że dowiemy się czegoś więcej o przeszłości Aleca i Teda!

Uff, emocje trochę opadły.

ocenił(a) serial na 8
karolina53

The spring finale brought the dramz HARD CORE. Bam! Kristen finds out Alec slept with Rebecca. Bam! Sutton and Ethan find out Alec killed Lucas. Bam! Mads and Thayer secretly let the police search their house. Bam! They find the murder weapon. Bam! Alec and Rebecca get married. Bam! Alec gets arrested. Bam! REBECCA IS THE TWINS' MOM! AND SUTTON KNEW IT! AND THEY WERE WORKING TOGETHER (scheme TBA). Bam! See you in the summer season, bitches!

przeczytajcie ostatnie zdanie. z tego wynika, że będzie sezon 2 ;) .

ocenił(a) serial na 10
ImmortalMe

fajnie:DDDD

ocenił(a) serial na 8
Inspire

taak, też się cieszę xD. Kiedy to przeczytałam, to prawie zaczęłam się drzeć ;D.

użytkownik usunięty
ImmortalMe

mogę wiedzieć skąd masz takie informacje?

ocenił(a) serial na 8

www.you knowyoulovefashion.com/the-lying-game/
proszę bardzo, tylko musisz usunąć spację ;)

użytkownik usunięty
ImmortalMe

czyli jak napisałam żadne pewne źródło :(

ocenił(a) serial na 8

no niby tak, ale jednak wątpię, by tak pisali sobie od tak ;). Mam nadzieję, że za niedługo pojawi się oficjalna wiadomość ;) .

użytkownik usunięty
ImmortalMe

wiesz mi to wygląda na jakiś zwykły blog o modzie, a w stanach czasami lubią dodawać coś od siebie, jak pisałam wcześniej serial ma bardzoo słabą oglądalność zresztą był tu o tym wątek na forum i ABC Family zastanawiało się w ogóle czy go przedłużyć po przerwie. Ale ja liczę na to że zrobią 2 sezon więc bądźmy dobrej myśli

ocenił(a) serial na 8

być może. No fakt, że oglądalność jest słaba, ale może, może ... albo żeby zrobili kilka odcinków, wyjaśniających wszystko, nie mówię już o całym sezonie ;) .

ocenił(a) serial na 7
ImmortalMe

Alec killed Lucas? hmm.., a kto to jest Lucas? ;D

ocenił(a) serial na 8
theVoxPopuli

No właśnie tu chyba jest błąd, podejrzewam, że komuś pomyliły się imiona xDD .

użytkownik usunięty
karolina53

no dlatego mamy się domyśleć, żaden serial nigdy nie podaje wszystkiego na tacy, do tej pory nie czytałam żadnej wzmianki o 2 sezonie oprócz tej którą podała/podał ImmortalMe, serial ma słabą oglądalność więc nic nie jest pewne.

ocenił(a) serial na 9

To równie dobrze w PLL (nie wiem czy oglądasz) mogliby nie ujawniać, kto jest A, tylko widzowie sami mogliby się tego domyślic. Idąc Twoim tokiem rozumowania

ocenił(a) serial na 8
karolina53

tak, ale TLG ma o wiele słabszą oglądalność niż PLL i możliwe, że nie będzie drugiego sezonu.

użytkownik usunięty
karolina53

to w PLL powiedzieli kim jest A?? Bo jestem na 2x23 i nic nie wiadomo kurczaczki chyba muszę w końcu odkryć sposób na przenoszenie się w czasie :D

W TLG głównym wątkiem było odkrycie kim jest matka dziewczyn reszta to były wątki żeby coś się działo, a o ile uważnie oglądałam dowiedzieliśmy się kto jest matką E&S więc...
Jak pisałam wcześniej serial ba bardzo słabą oglądalność i nie ma co go porównywać do PLL którego oglądalność jest rewelacyjna na tyle że ma powstać film.

ocenił(a) serial na 9

Nie powiedzieli, ale za 2 odcinki się dowiemy.

użytkownik usunięty
karolina53

przecież żartowałam nie wiem czy oglądasz od samego początku od kiedy wyszło PLL ale co najmniej już 2 razy były takie wielkie akcje twórców że ooo w tym odcinku dowiemy się kto jest A. Więc szczerze mówiąc póki nie obejrzę i nie pokażą całej A która mówi że to ona a nie tylko podejrzenie że gość który tu mieszka to A to wtedy uwierzę.

ocenił(a) serial na 9

oglądam. i też właśnie myśle, żeby nie było tak jak z Ianem, który niby był mordercą Ali, a potem się okazało że to ściema

użytkownik usunięty
karolina53

no właśnie serial ma dużą oglądalność i podejrzewam że może być tak że pokażą rękę A albo jej/jego twarz w masce i będzie że niby zdemaskowana a i wyjdzie że to i tak nie A i będą to ciągnąć przez ileś tam jeszcze sezonów w końcu producenci planują 4 więc może się okazać ze dopiero w 4 się dowiemy tka naprawdę kim jest ! :)

ocenił(a) serial na 10
Adggamma

wow . ja chcę 2 sezon :( ale wydaje mi sie ze nie zrobią ponieważ jest mała oglądalność :(