PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608361}

The Originals

2013 - 2018
7,9 45 tys. ocen
7,9 10 1 45093
The Originals
powrót do forum serialu The Originals

Po ostatniej scenie już nie mam ochoty oglądać tego serialu!! Głupota że zabili Sophie.

ocenił(a) serial na 10
Shavire

Świetny komentarz :D

ocenił(a) serial na 9
Shavire

Też na to liczę. Już dawno chciałam zobaczyć niegrzecznego Eliajszke. Uwielbiam go za to, że jest taki honorowy, rodzinny i przesadziście słodki, ale coś mi się od dawna wydaje iż drzemie w nim prawdziwy Mikaelson:) Będzie cudownie popatrzeć jak ratuje siostrę i brata, a jeśli przy tym, poleje się trochę krwi, to jestem zdecydowanie na tak:)

ocenił(a) serial na 10
aangelika21

To jest czas Elijah! Miło go zobaczyć takiego, a ostatni raz takiego widziałam jak każdy w 2 sezonie TVD :D. Wiedźmie głowy się posypią i serca. To będzie epicki odcinek.

kKahlan

W serialu, w którym śmierć nie ma znaczenia, bo i tak można kogoś przywrócić do życia nie martwiłbym się zbytnio czyjąś śmiercią, zwłaszcza Sophie.
Wg http://www.imdb.com/name/nm4427331/ będzie grała.

ocenił(a) serial na 10
Lord_Satham

Sophie niewiele dała serialowi i nie przejęłam się. W sumie wiedziałam, że Monique zabije własną ciotkę już po tej rozmowie na końcu jeszcze przed śmiercią Sophie i oczywiście wtedy,gdy przebiła Klausa sztyletem, pomyślałam : " nie ma sił by ona jeszcze żyła albo zrobi to Klaus albo Monique"

ocenił(a) serial na 9
anne22

Ja nie lubiłam Sophie. Dla mnie ta postać od początku była zbędna, więc jej śmierć nie zrobiła na mnie żadnego wrażenia. Obstawiałam Klausa, że ją zabije, ale na szczęście zrobiła to Monique, w przeciwnym razie chyba ja bym to zrobiła, po tym gdy dźgnęła mojego kochanego Klausika:)

ocenił(a) serial na 9
Lord_Satham

Ja nadal mam nadzieję, że przywrócą do życia Kola:)

ocenił(a) serial na 10
aangelika21

Jak? Przecież definitywnie został zneutralizowany i raczej nie da się z popiołów przywrócić wampira.

ocenił(a) serial na 8
anne22

A co z kotwicą, w sensie Bonnie? Jeśli zginie to "druga strona" przestanie istnieć. Pytaniem jest, czy wtedy nic sie nie stanie, czy wszyscy nadnaturalni powrócą do życia?

ocenił(a) serial na 9
Faira_666

Nie mam pojęcia co się wtedy stanie, ale jeśli Bonnie zginie, to chyba druga strona przestanie istnieć.

ocenił(a) serial na 8
aangelika21

Że druga strona przestanie istnieć to jest pewne. Tyle, że jak znikła na chwilę, przez te masakry i czar Bonnie to nadnaturalni wrócili do życia. A jak Silas chciał zabić Amarę(kiedy to ona była kotwicą)to Bonnie bała się(nie żyła), że nie powróci do życia, czyli nadnaturalni nie wróciliby do życia...

ocenił(a) serial na 10
Faira_666

Dla mnie ta cała sprawa z kotwicą ala Bonnie jest nie do zrozumienia. Nie rozumiem o co w tym chodzi. Nawet jak tu wyczytałam to i tak nie czaje. Chce mi się śmiać z mojego nieogaru :D haha

ocenił(a) serial na 9
anne22

Nie wiem:) Ale czekam na cud:D

ocenił(a) serial na 10
aangelika21

To musiał to być naprawdę epicki cud jeśli Kol miałby wrócić.
Ale byłabym ciekawa jak by mial grać w tym serialu? Pewnie tak jak w TVD :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 7
kKahlan

Całkiem nieźle. Cami zaczyna się z powrotem zbliżać do Klausa, pewnie odegra jakąś rolę w ratowaniu go.
Nie do końca rozumiem o co chodzi z tym sekretem Rebeki i Marcela? Chodzi o to, że oni sprowadzili ojca pierwotnych do miasta? Myślałem, że to już wyszło na jaw w TVD, ale może mi się coś pokręciło. Ogólnie chociaż potrafię zrozumieć zachowanie Rebeki to zaczyna mnie ona mimo to irytować.
Co do Sophie, powinni ją scenarzyści utrzymać przy życiu. Mogłaby jeszcze pomóc Elijah, poza tym dobrze się na nią patrzy :P Swoją drogą oby Davina po zmartwychwstaniu była nadal negatywnie nastawiona do czarownic, bo jeżeli będzie z nimi współpracować to w ogóle wampiry mają przekichane :)

Przyszły odcinek sądząc po zapowiedzi wygląda na dosyć nudny no ale zobaczymy....