The Umbrella Academy: Sezon 4 The Umbrella Academy sezon 4, odcinek 6
odcinek The Umbrella Academy (2019-2024)

The Umbrella Academy | Koniec początku

End of the Beginning 1h 9m
5,7 287  ocen
5,7 10 1 287
The Umbrella Academy
powrót do forum s4e6

Porażka

ocenił(a) serial na 6

Sądziłam, że sezon 3 był słaby. Sezon 4 go przebił pod względem nagromadzenia głupot i nudy. Lepiej udawać, że ten koszmarek w ogóle nie powstał.

Andromeda_5

Sezon czwarty jest o połowę krótszy ale za to dużo bardziej gówniany. Ciężko się to ogląda. Może z drugiej strony to dobrze że jest tylko 6 kawałków tego gówna.

ocenił(a) serial na 5
Andromeda_5

3 sezon był już odchyleniem w stronę negatywną.

4 sezon i zakończenie uniwersum jest przebiciem się przez kilka stropów budynku, wpadnięciem do piwnicy a następnie zrobienie wyrwy w klepisku piwniczanym i kolejne przebicie się do czeluści jaskiń, które były pod ta piwnicą.

Osobiście obniżyłem ocenę ogólną tego serialu z 7-8/10 na 5/10. Ledwo udało mi się to obejrzeć...

ocenił(a) serial na 6
vegger21

Nie mieli pomysłu na 4 sezon to mogli go nie kręcić. Ja również obniżyłam ocenę przez

ocenił(a) serial na 6
vegger21

Nie mieli pomysłu na 4 sezon to mogli go nie kręcić. Ja również obniżyłam ocenę przez

ocenił(a) serial na 6
vegger21

ocenił(a) serial na 6
vegger21

...2 ostatnie sezony. W 4 wszyscy mnie irytowali

ocenił(a) serial na 3
Andromeda_5

Jaki z tego morał? Po ostatnim odcinku? Gadająca małpa, zmiana płci itp. dziwactwa, to bzdura, wynik błędu w sztuce. :)

xmas78

Po trzecim liczyłem na jakiś cud... a tu każdy wątek szambem skończony. Takie lazy writing że szok.

Andromeda_5

Ellen page najgorzej nie moge na nią patrzec