Sądziłam, że sezon 3 był słaby. Sezon 4 go przebił pod względem nagromadzenia głupot i nudy. Lepiej udawać, że ten koszmarek w ogóle nie powstał.
Sezon czwarty jest o połowę krótszy ale za to dużo bardziej gówniany. Ciężko się to ogląda. Może z drugiej strony to dobrze że jest tylko 6 kawałków tego gówna.
3 sezon był już odchyleniem w stronę negatywną.
4 sezon i zakończenie uniwersum jest przebiciem się przez kilka stropów budynku, wpadnięciem do piwnicy a następnie zrobienie wyrwy w klepisku piwniczanym i kolejne przebicie się do czeluści jaskiń, które były pod ta piwnicą.
Osobiście obniżyłem ocenę ogólną tego serialu z 7-8/10 na 5/10. Ledwo udało mi się to obejrzeć...
Nie mieli pomysłu na 4 sezon to mogli go nie kręcić. Ja również obniżyłam ocenę przez
Nie mieli pomysłu na 4 sezon to mogli go nie kręcić. Ja również obniżyłam ocenę przez
Jaki z tego morał? Po ostatnim odcinku? Gadająca małpa, zmiana płci itp. dziwactwa, to bzdura, wynik błędu w sztuce. :)