PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177517
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Premiera 8 sezonu to zarazem 100 odcinek serialu, tworcy zapowiadają cos ciekawego. Co takiego ? A no takiego, ze pierwsza scena bedzie taka ze negan bedzie siedział spokojnie w domu, a tu ricka wpatrują mu pod bramę i zacznie sie jazda. Walka w najlepsze. Trupy wchodzą do akcji, ricki sie wycofują. Do 7 odcinka prawdopodobnie likwidacja posterunków( w tym zemsta na przywódczyni śmieciarzy). Śmierc tygrysa.
8 odcinek( połowa ) to na 100% odsiecz negana. Negan wpada do Aleksandrii i rozwala ja. Wszyscy uciekają do hilltop. Sezon 8b? Zepwno jakies zapychacze. Atak negana na hilltop i jego koniec w okolicy hilltop. Ewentualnie widok obserwujących w lesie szeptaczy na całe zajście.

mateuszz27

Z niecierpliwością będę czekał na 8 sezon, gdyż jest to mój ulubiony serial.

mateuszz27

A czy to czasem nie miało się właśnie wydarzyć w ostatnich odcinkach 7 sezonu ?
Negam pozamiatał nimi już w finale 6...miała być odsiecz, jazda, zbierali broń, sojuszników

ocenił(a) serial na 3
boro667

Wlasnie niewiem co brali twórcy bo rick i reszta atakuje negana w dzien kiedy zabija spencera czyli w 8 odcinku... I tak to powinno wyglądać, a nie zapychacze

ocenił(a) serial na 3
mateuszz27

"tworcy zapowiadają cos ciekawego"
" A no takiego, ze pierwsza scena bedzie taka ze negan bedzie siedział spokojnie w domu, " xD

ocenił(a) serial na 3
inkawa

Faktycznie, wyszło śmiesznie hehe

ocenił(a) serial na 3
mateuszz27

Aha w 8 sezonie ginie NAPEWNO tygrys i morgan.

mateuszz27

"tworcy zapowiadają cos ciekawego" Co rok zapowiadają.
Skąd w ogóle masz takie info? To że tygrys padnie to się domyślam, ale na podstawie czego Morgan NAPEWNO zginie?
Z tego co kojarzę to wg spoilerów dziś miał paść Trevor , ale żyje.

ocenił(a) serial na 3
bad_dogg

No wlasnie tez tak myślałem. Trevor ma zarządzać jednym posterunkiem niby i maja go wyeliminować jak w zamachu :p

ocenił(a) serial na 1
mateuszz27

Litości...cały sezon rozwleczony w stylu telenoweli ,zakończenie jeszcze gorsze.Cała bitwa to jakaś parodia a wątek Saszy pasował do tego jak pojedynek rewolwerowców przerwany reklamą w momencie sięganie po broń Serial umiera śmiercią naturalną,skończyły się pomysły a kolejny sezon powinien być ostatni bo pewnie będzie tak samo zaj... mułem jak obecny,

ocenił(a) serial na 3
twroblewski17

Ja sie dziwie czemu wypuszczają takie marne odcinki. Maja kasę i wszystko a ciagle jest z tym problem.