https://www.youtube.com/watch?v=Oz2YVYvzDsE
Wygląda na to że to jednak Abraham? Ten koc Daryla na końcu podejrzany, może dla zmyłki? No i Rick jednak pozbędzie się w końcu dłoni
Ja pierdziu...
Myślałam, że dziś jest premiera 7 s, a tu jeszcze niby 2 TYGODNIE??????????????????????????????????????????
http://rs6.pbsrc.com/albums/y232/LLSamSam/Gif%20Folder/tumblr_lq1nukw4yh1qf7zdz. gif~c200
Właśnie też zauważyłem, piszesz mi że już za tydzień, ja uśmiechnięty, a tutaj nagle "only two weeks left" I... Smuteczek :c
Nie wiem, skąd mi się uwidział ten 9ty październik:/ Znowu puszczą parę odcinków i potem znów kretyńska przerwa świąteczna do lutego...:/ Niech ktoś mi powie, że Amerykańce nie są walnięci w dekiel:/
Z tą ręką Ricka to podobno jeszcze nie jest pewnik. Szczególnie że będą musieli ją usuwać komputerowo.
No niby z tego powodu nie zdecydowali się na taki krok, ale w sumie cholera ich wie, oni jedno gadają a drugie zawsze robią wiec...
Nom, też prawda, ale Spoiling Dead mówi że nie straci, ciekawe jak to wyjdzie...
Postraszy postraszy, przystawi mu kosę pod rękę i natym się skończy :) w komiksie dostał w twarz także myśle ze tam w aucie poprostu strzeli mu w pysk.
Ja czytałam że nie usuną mu reki bo jest za dużo scen gdzie jest ta reka mu potrzebna albo takie małe pomyłki zachodzą na planie i dlatego ostatecznie ręka zostanie
To akurat żaden problem, robili tak z nogą Hershela. Później zamontuje protezę/broń i nie trzeba będzie żadnych efektów specjalnych.
o super, więc: od 1:50 do 2:06 (po słowach: you have one ... do: sure) i od 2:57 do końca, jak go ciągnie (po słowach: be right back ... )
Sens wypowiedzi mniej więcej wiem o czym mówi ale moze ktoś pomoże mi dokładniej przetłumaczyć.
1:50-2:06
Negan mówi: Masz jakąś? ( w sensie chodziło mu czy Rick ma jakąś prawą rękę) Może któreś z nich jeszcze oddycha? Czy ja ich...
od 2:57
Zaraz wracam, może Rick wróci ze mną, a jeśli nie to ( i tutaj nie zbyt rozumiem bo nie wyraźnie mówi ale wydaje mi się że chodzi o to że przygarnie grupę Ricka do siebie?) A przynajmniej to co z nich zostało
aha , no to tego nie wyłapałam, to dość istotne i ciekawe, teraz mam lepszy odbiór całości. Dziękuję bardzo za pomoc.
Już nie mogę się doczekać
Już tłumaczę. Kucharz Negana (jego prawa ręka) przygotował dla wszystkich gości mus pomidorowy. Rick zdenerwował się i wylał go na ziemię, bo nie lubi pomidorów. Słychać szloch kobiety, która teraz pójdzie spać głodna. Dobry chłopak Negan zaprowadził do domu Ricka, aby pokroić mu arbuza toporkiem w ramach przeprosin.
Chochelka Negana była za mała, więc zamieszał sos tym, co mu się napatoczyło pod rękę. Rick ostrzegł go, że doniesie to Magdzie Gessler, która wpadnie i zrobi mu z d*pki jesień średniowiecza....
Abraham albo Maggie... aczkolwiek czy zabiliby kobietę w stanie błogosławionym? Kto ich tam wie. Szkoda,że jeszcze 12 dni do premiery :/
No właśnie czy Negan w ogóle krzywdził kobiety? Bo jakoś mi się nie wydaje, nawet zabił w komiksie swojego człowieka który próbował zgwałcić kobietę
osobiście nie, ale zlecał to innym (Holly). Gwałtów nie akceptował, ale ten jego harem na szczęśliwy nie wyglądał
Według walkingdeadwiki Negan zabił Holly osobiście, co zostało potwierdzone przez autora komiksu. W najnowszych zeszytach zabił też inną kobietę.
A Donald Trump wkrótce zostanie zniszczony. Już dostaje mocny wpie*dol w sondażach :)
#Trumpisdumb #ReadyforHillary #VoteHillary2k16
Pierdzieloma Clinton wytoczyła ciężkie działy i zaczela grać chamsko. Opłaciła pare kobitek co niby zostały molestowawane zupełnie niedługo przed wyborami hehe, bardzo ciekawe. Żeby takie jej zachowanie spowodowało jej natychmiastowy upadek! Tego jej życzę!! Tramp na prezydenta !!
To życz. Trump już dostaje gigantyczny wpie*dol. Wybory się skończyły. A 45 prezydentem USA jest Hillary Clinton !!! Brawo !
#trumpisdumb #Hillary2k16 #ReadyforHillary
Hmm, z wypowiedzi amerykańskich ekspertów wynika, że wszystko jest jeszcze możliwe. Ponadto podkreślają, że nie wszyscy ankietowani przyznają się otwarcie do poparcia Trumpa. Trochę to przypomina sytuację sprzed ubiegłorocznych wyborów w naszym kraju.
Tak czy siak, muszą wybierać z dwojga złego. Z jednej strony mają gościa nieobliczalnego, który sprawia wrażenie, jakby traktował państwo tak jak firmę(co jest niepoprawne), a z drugiej podupadającą na zdrowiu kobietę uwikłaną w różne afery.
Dla Polski w sprawach gospodarczych wybór Clinton będzie oznaczał, że niewiele się zmieni, bo to stary układ. Clinton będzie starała się wymusić na Polsce pełne otwarcie się na imigrantów z Afryki... Bardziej martwi mnie to, że za czasów rządów tego układu ucierpiało bezpieczeństwo na świecie. W imię bezpieczeństwa uganiali się za Alkaidą, a jednocześnie dopuścili do powstanie potężnej organizacji PI, która teraz sieje terror w całym świecie zachodu.