PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177572
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Prosiłbym o wytłumaczenie beż żadnego wyzywania co może być fajnego w filmach o zombie?Bo
mnie zawsze zombie jednocześnie i denerwowały i zarazem śmieszyły.Dodam,że bardzo lubię
horrory, ale tylko takie o duchach,opętaniach i egzorcyzmach.Jak dla mnie seriale tego typu nigdy nie
powinny powstać.

ocenił(a) serial na 7
Janbusz

Głupiemu nie wytłumaczysz.

ocenił(a) serial na 6
Dealric

Koniec karmienia głupiego trolla !

Jokerek2

Najpierw poczytaj trochę co to jest trolling a później dopiero zabieraj głos.

Andrzejek324

No widzisz, każdy jest inny. Ja po prostu nie trawię filmów o duchach, egzorcyzmach itp. Dla mnie to totalna nuda. A zombiaki od dziecka uwielbiam. Są dla mnie bardziej prawdopodobne niż duchy, w których istnienie zupełnie nie wierzę.

iwonka_sl

A czy ja mówię,że wierzę ? Tyle,że w horrorach o duchach są tzw.jump scene a tylko takie coś jest mnie w stanie przestraszyć.A zombie to jedynie obrzydliwy i odpychający wygląd,oraz śmieszny i zarazem żenujący sposób poruszania się,coś jakbym oglądał film klatka po klatce.

ocenił(a) serial na 9
Andrzejek324

na ocenę filmu - serialu składa się wiele czynników - takich jak - muzyka ,scenariusz, charakteryzacja, gra aktorska, fabuła itp. i generalnie patrzy się na całokształt dzieła.
Według Twojej logiki można wystawić serialowi ,,Gra o tron,, - ,,jedynkę,, bo ktoś nie lubi smoków.?.

Mikael82

Jeżeli ktoś by nie wiedział przed obejrzeniem Gry o Tron, że będą tam smoki, których nie lubi, to w takim wypadku mógłby wystawić jedynke po obejrzeniu. Ja tak miałem z tym serialem. Przed obejrzeniem nie wiedziałem, że będą w nim zombie, których nienawidzę i dlatego po obejrzeniu jednego odcinka wystawiłem jedynkę. Gdybym wiedział przed obejrzeniem, że to serial o zombie to w ogóle bym tego nie oglądał. Od tej pory zawsze zanim coś obejrzę najpierw muszę przeczytać opis serialu lub filmu.

Andrzejek324

Faktem jest, że zombie zazwyczaj bardziej śmieszą niż straszą

Andrzejek324

Generalnie jest tak, że jesteś za ległą, więc nie dziwi mnie, że nie jesteś w stanie zrozumieć prostych rzeczy...

ocenił(a) serial na 9
Gasza1910

cos w tym jest ;)

ocenił(a) serial na 10
Andrzejek324

a co jest fajnego w duchach, egzorcyzmach i opętaniach? jedni lubią rybki a inni akwarium.

ocenił(a) serial na 6
Andrzejek324

Eeeeeeeergh! ... Aaach! Heh... Graaaaaaaaaa!!! Gagh! Hragh! ... Amciu Amciu!

ocenił(a) serial na 9
Arolowy

Już po mnie. Dobijcie mnie.

ocenił(a) serial na 6
janbalon

BLAM!