Prosiłbym o wytłumaczenie beż żadnego wyzywania co może być fajnego w filmach o zombie?Bo
mnie zawsze zombie jednocześnie i denerwowały i zarazem śmieszyły.Dodam,że bardzo lubię
horrory, ale tylko takie o duchach,opętaniach i egzorcyzmach.Jak dla mnie seriale tego typu nigdy nie
powinny powstać.
No widzisz, każdy jest inny. Ja po prostu nie trawię filmów o duchach, egzorcyzmach itp. Dla mnie to totalna nuda. A zombiaki od dziecka uwielbiam. Są dla mnie bardziej prawdopodobne niż duchy, w których istnienie zupełnie nie wierzę.
A czy ja mówię,że wierzę ? Tyle,że w horrorach o duchach są tzw.jump scene a tylko takie coś jest mnie w stanie przestraszyć.A zombie to jedynie obrzydliwy i odpychający wygląd,oraz śmieszny i zarazem żenujący sposób poruszania się,coś jakbym oglądał film klatka po klatce.
na ocenę filmu - serialu składa się wiele czynników - takich jak - muzyka ,scenariusz, charakteryzacja, gra aktorska, fabuła itp. i generalnie patrzy się na całokształt dzieła.
Według Twojej logiki można wystawić serialowi ,,Gra o tron,, - ,,jedynkę,, bo ktoś nie lubi smoków.?.
Jeżeli ktoś by nie wiedział przed obejrzeniem Gry o Tron, że będą tam smoki, których nie lubi, to w takim wypadku mógłby wystawić jedynke po obejrzeniu. Ja tak miałem z tym serialem. Przed obejrzeniem nie wiedziałem, że będą w nim zombie, których nienawidzę i dlatego po obejrzeniu jednego odcinka wystawiłem jedynkę. Gdybym wiedział przed obejrzeniem, że to serial o zombie to w ogóle bym tego nie oglądał. Od tej pory zawsze zanim coś obejrzę najpierw muszę przeczytać opis serialu lub filmu.
Generalnie jest tak, że jesteś za ległą, więc nie dziwi mnie, że nie jesteś w stanie zrozumieć prostych rzeczy...
a co jest fajnego w duchach, egzorcyzmach i opętaniach? jedni lubią rybki a inni akwarium.