PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177528
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

S08E12 - MADŻIK KI

ocenił(a) serial na 10

SANCTUARY FOR ALL. COMMENTARY & PIESELE SUCHARY FOR ALL. THOSE WHO ARRIVE - WILL CRINGE SUCH MUCH!

Cotygodniowy wątek służący wyrażeniu opinii o nowym epizodzie TWD. Korzystanie, jak zwykle, dobrowolne :)

Previously on AMC's The Walking Dead:

- maczanie Lucynki w łokerze... właśnie zdałem sobie sprawę z tego, jak to zabrzmiało, wybaczcie.
- Nejwi Aleksandrów SEALs w przeprawie przez bagna pełne łokerów, logiczne.
- Ksiądz Gabryjele widzący coraz gorzej przyszłość serialu, dosłownie :)

Kasss1711

Chyba za mało kobieca jestem :D

DBM

:D

ocenił(a) serial na 9
Einshaew

Nowa grupa - taki powiew świeżości - nowe możliwości i być może dla odmiany kontakt z grupą , która jest przedstawicielem dobra a nie zła wcielonego. Co z tego , że oni zbierają płyty winylowe, wydawałoby się ,że to ostatni rzecz jaką potrzebują ludzie w tym świecie. Jednak zawsze to odmiana.

Negan i Rick - oglądając te sceny przypominała mi się scena walki Andrei i Gubernatora w opuszczonym budynku w drodze do więzienia. Dużo nie logicznych scen, niby chcę się nawzajem zabić ale coś każe im tego nie robić. Carl i jego listy?

Jadic trzyma Negana na muszce. To kto prowadzi auto? I gdzie jadą?

Simon i Dwight - rozłam Zbawców. Negan dołączy do grupy Ricka - na razie siedząc w więzieniu i będą walczyć z Simonem?

Wzgórze. Nasty miesiąc Megi będącej w ciąży - nadal stosuje wspaniałą ciążową dietę :) Ona powiedziała dwadzieścia odcinków temu, że jest w ciąży, czy że ma zamiar być w ciąży? Może to błąd tłumaczenia lektora? :)

Ogólnie epizod na plus. Chcę dowiedzieć się co dobrze wykarmiona na zombiastycznych hamburgerach Jadic zrobi z Neganem.

Mikael82

Usg oglądali więc w ciąży jest ;)
Faktycznie z tym przeginają już ;) Swoją drogą - czy Judith w ogóle chodzi i mówi? Bo jakoś nie odnotowałam...

DBM

Chodzi, ale gadułą nie jest:))

ocenił(a) serial na 9
Kasss1711

Dopiero co "obcięli" gaże Carla, więc Judith siedzi cicho, bo widać nie ma kasy na jej dialogi. Cała kasa poszła na charakteryzacje Luclille. No i może dobrze :)

Mikael82

Dobre:)

Kasss1711

Czyli jednak ;) bo wydawało mi się, że tylko ją noszą.

DBM

Noszą, ale już sama nieźle popyla. Ma na oko jakieś 3-4 lata?

Kasss1711

Wydaje mi się, że mniej.

DBM

Trzy to minimum, ale daję jej 4.

Kasss1711

Jak tak na nią patrzę to chyba masz rację.

DBM

Wzrost to ma naprawdę pomiędzy 3 a 4:)

ocenił(a) serial na 9
DBM

No mogli chociaż jakąś małą poduszkę pod brzuszek podłożyć. Czy tam nikt nie myśli?

Mikael82

Nosi luźniejsze bluzki więc może w końcu się doczekamy ;)

DBM

Za 10 lat:)

DBM

A tak na serio to nic mnie tak nie wkurza w TWD jak brak brzucha u M.
Żenada.

Kasss1711

Zwłaszcza w zestawieniu z tym jak Judith się zmienia.

DBM

Prawda?
Ile już miechów minęło, jak Glenn nie żyje, oni oglądali zdjęcie USG to już coś tam było, a tu brzucha nadal niet.
Sciema wszechczasów.

ocenił(a) serial na 9
Kasss1711

Uważam, że doktor Mohamed musi na to spojrzeć swoim doktorskim okiem ... Może to ciąża urojona a doktor Carson miał stare zdjęcia ? :)

Mikael82

Maggie chciała ślubu i podrzuciła zdjęcia Carsonowi, bo to zła kobieta była?:)

ocenił(a) serial na 9
Kasss1711

No w sumie Glen tylko się zaręczył, za długo Glenuś czekał ze ślubem i poszła kobita na całość :)

Nie kiwnęła czasem Neganowi ,żeby ten zdzielił Glena przez łeb?
:)

Mikael82

Panowie- nie zwlekajcie zbyt długo z oświadczynami^^

Jeszcze się okaże, że dziecko też jest Negana:D

użytkownik usunięty
Kasss1711

No tak wyrwał Meggie jak była jeszcze na farmie .Wina Hershel ,że nie zakmnął w klasztorze Meggi przed Negan :D
z Glennem to było przypadkowe . Urodzi pewnie w 10 sezonie małego Negan.

ocenił(a) serial na 10
Kasss1711

Ja protestuje1!1! Kobieta ma prawo decydować o własnym ciele, a nie! 1! ! To jest gorsze niż MOLESTOWAŃE!

Skandal.

ocenił(a) serial na 9
Einshaew

Może na tych płytach winylowych są jakieś kursy odchudzające ala Anna Lewandowska? :) Megi miała cały karton , a ile ma jeszcze pochowane... :)

Mikael82

Tam są przemówienia Kaszpirowskiego!!!

ocenił(a) serial na 9
Kasss1711

Aj ... A Gordżi mówiła żeby nie było żadnej paplaniny... :) Megi będzie mieć przerąbane następnym razem :)

Einshaew

Piłeś?
Nie jedź!!!:D

Wpadaj do mnie;)

PS. TO jest molestowanie:D

ocenił(a) serial na 10
Kasss1711

Dzwonię na milicję obywatelskom ;D

Einshaew

Zabierzesz ich ze sobom?:>

ocenił(a) serial na 10
Kasss1711

Tak, wysadzimy Cię na przystanku Solidarność ;D

Einshaew

A dacie mi białe róże?:>

ocenił(a) serial na 5
Mikael82

Za wcześnie na brzuch. Wygooglaj sobie timeline TWD lub coś podobnego, to sam się przekonasz jak niewiele czasu minęło od zaciążenia. I jesteście w jeszcze większym błędzie, jeśli chodzi o wiek córki Ricka.

ocenił(a) serial na 9
acidity

Czasem ciężko nadążyć za historią w TWD. Raz kilka odcinków rozgrywa się w przedziale kilku miesięcy, by potem cały ósmy sezon rozgrywał się w przeciągu jednego - może góra dwóch miesięcy?

ocenił(a) serial na 10
acidity

Według twd wiki od początku zarazy minęło ok. 610-624 dni?

acidity

My tu raczej o tym na ile wygląda Judith a nie ile ma w serialu ;)

ocenił(a) serial na 5
DBM

Jak na moje oko to maks. 2 latka.

ocenił(a) serial na 7
Mikael82

Simon to nie pociągnie długo. Żaden to rozłam, jak wróci Negan, każdy za nim pójdzie, a Simon będzie miał spotkanie z Lucile, za akcję ze Śmieciarzami. Albo i Jadys z nim 'porozmawia', kto wie. No i gdy jechała z Neganem, jedną ręką miała go na muszce, a drugą trzymała kierownicę.

A Maggie to psychopatka w niekończącej się ciąży, wracaj Gregory, a ją rzućcie wygłodniałym Zombie na pożarcie.

ocenił(a) serial na 9
truegod

A to nie zauważyłem,że trzyma rękę na kierowcy.

Logicznym się wydaję ,że Simon polegnie przy najbliższym spotkaniu z Neganem, tylko czy Negan tak szybko odzyska wolność?

Mimo tej akcji cały czas mam w pamięci lezącego Ricka pod drzewem, płaczącego, zmarnowanego i rannego - ciekawe czy do tego wrócą i jakoś połączą w całość, czy zostanie to pominięte? To były sceny w pierwszych epizodach drugiej połówki ósmego sezonu.

ocenił(a) serial na 5
Mikael82

Kto wie, czy Dwight nie wykorzysta próby przejęcia władzy przez Simona by ocalić Wzgórze przed atakiem. A na koniec Negan może go jeszcze za to poklepać po plecach :D

ocenił(a) serial na 9
acidity

Tak może być.
I wszyscy będą żyć długo i szczęśliwie, tylko muzyki nie będzie, bo wszystkie płyty rozdane... :)