SANCTUARY FOR ALL. COMMENTARY & PIESELE SUCHARY FOR ALL. THOSE WHO ARRIVE - WILL CRINGE SUCH MUCH!
Cotygodniowy wątek służący wyrażeniu opinii o nowym epizodzie TWD. Korzystanie, jak zwykle, dobrowolne :)
Previously on AMC's The Walking Dead:
- maczanie Lucynki w łokerze... właśnie zdałem sobie sprawę z tego, jak to zabrzmiało, wybaczcie.
- Nejwi Aleksandrów SEALs w przeprawie przez bagna pełne łokerów, logiczne.
- Ksiądz Gabryjele widzący coraz gorzej przyszłość serialu, dosłownie :)
Nowa grupa - taki powiew świeżości - nowe możliwości i być może dla odmiany kontakt z grupą , która jest przedstawicielem dobra a nie zła wcielonego. Co z tego , że oni zbierają płyty winylowe, wydawałoby się ,że to ostatni rzecz jaką potrzebują ludzie w tym świecie. Jednak zawsze to odmiana.
Negan i Rick - oglądając te sceny przypominała mi się scena walki Andrei i Gubernatora w opuszczonym budynku w drodze do więzienia. Dużo nie logicznych scen, niby chcę się nawzajem zabić ale coś każe im tego nie robić. Carl i jego listy?
Jadic trzyma Negana na muszce. To kto prowadzi auto? I gdzie jadą?
Simon i Dwight - rozłam Zbawców. Negan dołączy do grupy Ricka - na razie siedząc w więzieniu i będą walczyć z Simonem?
Wzgórze. Nasty miesiąc Megi będącej w ciąży - nadal stosuje wspaniałą ciążową dietę :) Ona powiedziała dwadzieścia odcinków temu, że jest w ciąży, czy że ma zamiar być w ciąży? Może to błąd tłumaczenia lektora? :)
Ogólnie epizod na plus. Chcę dowiedzieć się co dobrze wykarmiona na zombiastycznych hamburgerach Jadic zrobi z Neganem.
Usg oglądali więc w ciąży jest ;)
Faktycznie z tym przeginają już ;) Swoją drogą - czy Judith w ogóle chodzi i mówi? Bo jakoś nie odnotowałam...
Dopiero co "obcięli" gaże Carla, więc Judith siedzi cicho, bo widać nie ma kasy na jej dialogi. Cała kasa poszła na charakteryzacje Luclille. No i może dobrze :)
No mogli chociaż jakąś małą poduszkę pod brzuszek podłożyć. Czy tam nikt nie myśli?
Prawda?
Ile już miechów minęło, jak Glenn nie żyje, oni oglądali zdjęcie USG to już coś tam było, a tu brzucha nadal niet.
Sciema wszechczasów.
Uważam, że doktor Mohamed musi na to spojrzeć swoim doktorskim okiem ... Może to ciąża urojona a doktor Carson miał stare zdjęcia ? :)
No w sumie Glen tylko się zaręczył, za długo Glenuś czekał ze ślubem i poszła kobita na całość :)
Nie kiwnęła czasem Neganowi ,żeby ten zdzielił Glena przez łeb?
:)
Panowie- nie zwlekajcie zbyt długo z oświadczynami^^
Jeszcze się okaże, że dziecko też jest Negana:D
No tak wyrwał Meggie jak była jeszcze na farmie .Wina Hershel ,że nie zakmnął w klasztorze Meggi przed Negan :D
z Glennem to było przypadkowe . Urodzi pewnie w 10 sezonie małego Negan.
Ja protestuje1!1! Kobieta ma prawo decydować o własnym ciele, a nie! 1! ! To jest gorsze niż MOLESTOWAŃE!
Skandal.
Może na tych płytach winylowych są jakieś kursy odchudzające ala Anna Lewandowska? :) Megi miała cały karton , a ile ma jeszcze pochowane... :)
Aj ... A Gordżi mówiła żeby nie było żadnej paplaniny... :) Megi będzie mieć przerąbane następnym razem :)
Za wcześnie na brzuch. Wygooglaj sobie timeline TWD lub coś podobnego, to sam się przekonasz jak niewiele czasu minęło od zaciążenia. I jesteście w jeszcze większym błędzie, jeśli chodzi o wiek córki Ricka.
Czasem ciężko nadążyć za historią w TWD. Raz kilka odcinków rozgrywa się w przedziale kilku miesięcy, by potem cały ósmy sezon rozgrywał się w przeciągu jednego - może góra dwóch miesięcy?
Simon to nie pociągnie długo. Żaden to rozłam, jak wróci Negan, każdy za nim pójdzie, a Simon będzie miał spotkanie z Lucile, za akcję ze Śmieciarzami. Albo i Jadys z nim 'porozmawia', kto wie. No i gdy jechała z Neganem, jedną ręką miała go na muszce, a drugą trzymała kierownicę.
A Maggie to psychopatka w niekończącej się ciąży, wracaj Gregory, a ją rzućcie wygłodniałym Zombie na pożarcie.
A to nie zauważyłem,że trzyma rękę na kierowcy.
Logicznym się wydaję ,że Simon polegnie przy najbliższym spotkaniu z Neganem, tylko czy Negan tak szybko odzyska wolność?
Mimo tej akcji cały czas mam w pamięci lezącego Ricka pod drzewem, płaczącego, zmarnowanego i rannego - ciekawe czy do tego wrócą i jakoś połączą w całość, czy zostanie to pominięte? To były sceny w pierwszych epizodach drugiej połówki ósmego sezonu.
Kto wie, czy Dwight nie wykorzysta próby przejęcia władzy przez Simona by ocalić Wzgórze przed atakiem. A na koniec Negan może go jeszcze za to poklepać po plecach :D